Libnet.ro

00:05

Cum va incepe scoala la cea mai mare universitate din Romania - UBB

Adevărul Adevărul,
Cum va incepe scoala la cea mai mare universitate din Romania - UBB

Consiliul de administratie al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB), impreuna cu Senatul UBB, a decis ca modalitatea de organizare a anului universitar 2021-2022 va fi stabilita de catre fiecare facultate in parte, tinand cont de specificul educational, de noile reglementari nationale si de conditiile de pandemie, in conditiile autonomiei universitare. continuă pe Adevărul

S-a terminat cu energia regenerabila: cea mai importanta tara din UE a trecut pe carbuni

In teorie, ar trebui sa facem eforturi cu toti sa trecem la surse de energie regenerabila. in practica, atunci cand cea mai puternica economie din UE decide sa revina la carbune,.

Miliardarii americani, in colaps. Cea mai scumpa casa din SUA va fi scoasa fortat la vanzare

Cea mai scumpa vila din America, de aproximativ jumatate de miliard de dolari, va fi scoasa la vanzare, din cauza ca proprietarul are probleme cu banii. Magnatul care detine luxoasa.

INTENTIONAND SA CONSTRUIASCA ZECE MILIOANE DE SCUTERE PE AN Cea mai mare fabrica de scutere electrice din lume va angaja doar femei

Ola Electric Mobility Pvt vrea sa scoata pe portile uzinei un scuter electric la fiecare doua secunde Firma Ola Electric Mobility Pvt intentioneaza sa construiasca zece milioane de scutere electrice pe an, in cadrul unei noi fabrici din India, sau 15% din scuterele electrice din intreaga lume in 2022, iar aceasta afacere va fi gestionata si derulata in intregime de femei, transmite Bloomberg. Controlata de miliardarul indian Bhavish Aggarwal, fabrica de scutere electrice este o continuare a start-up-ului de ride-hailing Ola, care ar urma sa deruleze anul viitor o oferta publica initiala. Viziunea lui Aggarwal este sa ofere lumii mobilitate curata si o forta de munca inclusiva.

Cea mai mare fabrica de scutere electrice din lume va angaja numai femei

Firma Ola Electric Mobility Pvt vrea sa construiasca 10 milioane de scutere electrice pe an la o noua fabrica din India. Adica 15% din scuterele electrice din intreaga lume in 2022. Aceasta afacere va fi gestionata si derulata in intregime de femei, conform Bloomberg.

Cea mai mare fabrica de scutere electrice din lume va angaja doar femei. Care este motivul

Firma Ola Electric Mobility Pvt intentioneaza sa construiasca 10 milioane de scutere electrice pe an la o noua fabrica din India, sau 15% din scuterele electrice din intreaga lume in 2022, iar aceasta afacere va fi gestionata si derulata in intregime de femei, transmiteBloomberg. Acest lucru imbunatateste nu doar viata femeilor, ci si viata familiilor lor, a declarat cel care conduce uzina.

Cea mai singuratica balena din lume, filmata in timp ce se izbeste cu capul de peretii bazinului. Kiska se afla in captivitate de 40 de ani VIDEO

Orca Kiska care este de peste 40 de ani in captivitate a fost surprinsa lovindu-se cu capul de peretii bazinului de la MarineLand, situat in provincia Ontario din Canada, de activistul Phil Demers. Orca a fost denumita cea mai singuratica balena din lume,de Whale Sanctuary Project, care militeaza pentru protectia balenelor si a delfinilor in captivitate.

Turcia a inregistrat aproape 28.000 de cazuri in ultimele 24 de ore - cel mai mare bilant zilnic din luna mai incoace

Turcia a inregistrat 27. 802 noi cazuri de Covid marti, cel mai mare numar de infectari zilnice de pe 4 mai incoace, a anuntat Ministerul de Sanatate, in timp ce ministrul Sanatatii, Fahrettin Koca a indemnat oamenii sa se vaccineze, relateaza Reuters.

Amazon, poate cea mai periculoasa companie din prisma dezinformarii: argumentele autoritatilor

In timp ce Google a facut o treaba rezonabila in a bloca dezinformarea pe marginea pandemiei de Covid-19, iar Facebook a dat-o de gard cum ne asteptam sa o faca, Amazon se pare ca a fost.

Reactii dupa finala de la US Open. Djokovic: Chiar daca am pierdut, sunt cel mai fericit om de pe pamant |Medvedev catre Djokovic: N-am spus-o niciodata, pentru mine esti cel mai mare jucator din istorie

Vedeti mai jos ce au declarat Novak Djokovic si Daniil Medvedev, cei doi finalisti ai US Open 2021.

De la cea mai apreciata sala de sport din Hunedoara la ruina. Ce se intampla cu cladirea inchisa din 2008

Din anii 2000, sala de sport a celui mai mare liceu din Hunedoara a ramas inchisa si se afla intr-o stare tot mai avansata de degradare.

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )