Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Cum l-a afectat covid-19 pe Ilie Nastase, de fapt: Da, sunt vaccinat. Uite ca nu te fereste de treaba asta

Playtech Playtech,
Cum l-a afectat covid-19 pe Ilie Nastase, de fapt: Da, sunt vaccinat. Uite ca nu te fereste de treaba asta

Ilie Nastase a venit cu marturii despre infectarea cu COVID-19. Cum a trecut fostul sportiv peste toata acesta perioada? Celebrul tenismen a marturisit ca este vaccinat. Ce declaratii a facut vedeta? Ilie Nastase, marturii dupa infectarea cu COVID-19 Ilie Nastase a vorbit pentru pentru News Hour with CNN despre infectarea sa cu COVID-19. Acesta este . continuă pe Playtech

Ilie Nastase, marturie de pe patul de spital despre cum l-a afectat COVID-19

Ilie Nastase a vorbit in exclusivitate, pentru News Hour with CNN, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Marele tenismen este internat la Institutul de boli infectioase Matei Bals si spune ca starea sa este una buna.

Ilie Nastase, internat in spital cu Covid-19

Ilie Naatase a fost internat in spital dupa ce a fost depistat cu Covid-19, potrivit unor surse medicale. Marele tenismen Ilie Nastase, in varsta de 75 de ani, este internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, dupa ce s-a infectat cu COVID-19, scrie G4Media. Potrivit surselor medicale, Ilie Nastase a fost internat pentru .

Ilie Nastase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat in spital

Ilie Nastase este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, fostul lider ATP fiind infectat cu noul coronavirus.

Ilie Nastase, internat in spital cu covid. Care e starea marelui campion

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase se afla internat in spital dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Ilie Nastase, internat in spital dupa ce s-a infectat cu COVID

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19, chiar in vacanta pe care si-o petrecea alaturi de sotia sa la Istanbul.

Ilie Nastase are covid-19! Primele declaratii dupa internarea in spital

Ilie Nastase intra si el in randul vedetelor care au facut covid-19. Tenismenul s-a infectat cu virusul care face ravagii in intreaga lume. El si sotia lui erau plecati in vacanta cand acesta a facut covid. Ilie Nastae si Ioana Simion au plecat intr-o vacanta in Turcia, insa se pare ca nu totul a mers .

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19! in ce stare este fostul mare tenismen si de unde a luat temutul virus

Ilie Nastase s-a imbolnavit de COVID-19, chiar in vacanta pe care si-o petrecea alaturi de sotia sa la Istanbul. Se pare ca fostul mare tenismen a facut o forma usoara a bolii.

Ilie Nastase, depistat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte fostul lider din tenisul mondial

Ilie Nastase are COVID-19. Fostul lider mondial a facut o forma usoara a bolii si se afla in afara oricarui pericol, informeaza ProSport. Fostul lider mondial a luat virusul in timpul vacantei in Turcia, la .

Prima mutare pe care a facut-o Ilie Nastase imediat dupa ce a fost externat din spital. Conflictul cu Ciprian Marica l-a afectat

Lie Nastase, puternic afectat de scandalul cu Ciprian Marica din cauza bazei Vointa, din Bucuresti, a decis sa plece intr-o vacanta, alaturi de sotia Ioana, la Istanbul. Starea de surescitare in familia Nastase a pornit .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1664 seconds )