Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Met Gala. Katy Perry in cheeseburger!

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Met Gala. Katy Perry in cheeseburger!

Nu doar tinutele pe care marile vedete de la Hollywood le-au purtat luni seara pe covorul roz al Met Gala 2019 reprezinta subiectul saptamanii, ci si cele pe care le-au afisat la petrecerile post eveniment. continuă pe ADPM

Cum s-a imbracat clanul Kardashian la Met Gala!

De pe covorul roz al editiei din acest an a Met Gala nu a lipsit nici clanul Kardashian! Iata in continuare ce tinute au purtat Kim Kardashian, Kendall si Kylie Jenner, dar si Kanye West pe pink carpet! .

Ce vedete au purtat Tommy Hilfiger la evenimentul caritabil de la MET Gala

Tommy Hilfiger a organizat o gala pentru strangere de fonduri dedicata Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. Printre invitati s-au numarat multe vedete din showbiz-ul de peste ocean. Iata cum s-au imbracat.

Tinute masculine bizare la Met Gala!

Nu doar vedetele de sex feminin s-au intrecut in tinute care mai de care mai spectaculoase la Met Gala 2019, ci si starurile masculine! Iata cateva dintre cele mai bizare outfit-uri afisate de domni pe red carpet! .

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

Rita Ora a purtat bijuterii Narcisa Pheres la Met Gala 2019!

Rita Ora s-a numarat printre starurile care au pasit pe covorul roz al Met Gala 2019! Artista a atras toate privirile nu doar gratie rochiei pe care a purtat-o, ci si datorita spectaculoaselor bijuterii semnate Narcisa Pheres cu care a ales sa isi accesorizeze tinuta! .

J.Lo sirena, Priyanka printesa si Celine Dion zeita pe covorul rosu la Met Gala!

Cele mai mari dive s-au intrecut aseara in tinute spectaculoase pe covorul rosu la Met Gala 2019! Iar Jennifer Lopez, Priyanka si Celine Dion sunt printre cele care au reusit fara doar si poate sa atraga atentia tuturor! .

Lady Gaga, striptease de senzatie la Met Gala! A purtat 3 rochii si a ramas in lenjerie!

Lady Gaga a facut un striptease de senzatie pe covorul rosu al editiei din acest an Met Gala! A purtat nu mai putin de 3 rochii, dar la final a ramas in. lenjerie intima! .

Au scapat de aparatul dentar si s-au prezentat pe covorul rosu la Met Gala. Cum arata gemenele lui Julio Iglesias

Odinioara erau niste pustoaice timide, cu aparat dentar si probleme adolescentine. Acum, au crescut si au luat cu asalt covorul rosu al evenimentului Met Gala. Iata cat de frumoase sunt gemenele Cristina si Victoria Iglesias.

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: modelul a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani).

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: vedeta a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )