Libnet.ro
carturesti.ro

16:00

Un cunoscut constructor, dispus sa plateasca cel putin 4.000 de lei net celor 130 de nou-angajati

Adevărul Adevărul,
Un cunoscut constructor, dispus sa plateasca cel putin 4.000 de lei net celor 130 de nou-angajati

Unul dintre cei mai cunoscuti constructori din tara a anuntat ca angajeaza 130 de oameni de executie in Bucuresti si in tara, cu salarii nete de peste 4. 000 de lei. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Cel putin 20 de civili au fost ucisi de talibani in Valea Panjshir: Sunt un biet proprietar de magazin si nu am nimic de-a face cu razboiul

Cel putin 20 de civili au fost ucisi de talibani in Valea Panjshir, locul in care miscarea de rezistenta fata de noua conducere a Afganistanului s-a organizat imediat dupa retragerea trupelor americane. Caile de comunicare din regiune au fost taiate, ceea ce face ca relatarile din zona sa fie dificile, insa BBC a obtinut dovezi care atesta crimele comise de talibani in ciuda promisiunilor facute dupa preluarea controlului asupra tarii.

Noua Zeelanda extinde cu inca cel putin o saptamana carantina in orasul Auckland

Orasul Auckland, cel mai mare din Noua Zeelanda, va ramane in carantina inca cel putin o saptamana, pentru a stavili propagarea variantei Delta a noului tip de coronavirus, in crestere , a anuntat astazi premierul neozeelandez Jacinda Ardern.

Novavax ar urma sa livreze in 2022 cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19

Dezvoltatorul american de vaccinuri Novavax anticipeaza ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19.

Novavax anunta ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19

Prodcatorul de vaccinuri Novavax anunta ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19, transmite Reuters. Compania a anuntaat ca este pe cale sa depuna o cerere de .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )