Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Curs valutar BNR pentru 13 mai 2022. La ce valoare a urcat euro la final de saptamana?

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR pentru 13 mai 2022. La ce valoare a urcat euro la final de saptamana?

La tranzactiile de ieri, 12 mai, pe bursele internationale actiunile au incheiat aproape plat dupa ce au suferit oscilatii nebanuite. Investitorii nu au primit nicio usurare, pietele bursiere americane intrand si mai mult pe rosu. Nasdaq Composite s-a prabusit cu 13,3%, cea mai slaba performanta lunara a indicelui din 2008 incoace. De cealalta parte S&P . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR pentru 12 mai 2022. Cat atinge, azi, euro?

Zua de ieri a mai intarit moneda europeana cu 0. 0022 unitati, in defavoarea leului. De cealalta parte, pe bursele internationale actiunile scad pe masura ce curba crizei din SUA se aplatizeaza. Astazi vom avea un nou curs valutar BNR pentru 12 mai 2022, dupa ora 13:00, si vom afla cat atinge, azi, euro, dolarul si .

Curs valutar BNR pentru 11 mai 2022. Ce se intampla azi cu euro?

Decizia de ieri a BNR de a majora pentru a cincea oara rata dobanzii monetare pune in dificultate, atat bancile, cat si clientii acestora. Rata ROBOR, si ea in crestere, pune si mai multa presiune pe romanii cu credite la banci, iar dobanzile nu fac altceva decat sa-i puna in imposibilitate de plata. Pe de .

Curs valutar BNR pentru 10 mai 2022. La cat a ajuns, azi, euro?

Ziua de ieri, a inregistrat noi schimbari dramatice. Prabusirea bursei a continuat pe fondul unor noi ingrijorari legate de economia globala. Noile date din China sporesc ingrijorarile legate de inflatia ridicata, de cresterea ratelor dobanzii si de intreruperile lantului de aprovizionare. Nici Romania nu a stat bine ieri, din punct de vedere al fluctuatiilor pe .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1371 seconds )