Libnet.ro
carturesti.ro

21:30

Dacia Sandero, subiectul unei situatii fara precedent: second-hand, mai scumpa decat una noua. Cum este posibil

Playtech Playtech,
Dacia Sandero, subiectul unei situatii fara precedent: second-hand, mai scumpa decat una noua. Cum este posibil

Piata auto globala se confrunta cu o criza fara precedent. Din acest motiv, se ajunge la anomalii cat se poate de ciudate. Dacia Sandero se afla in mijlocul unei astfel de situatii fara. continuă pe Playtech

Surpriza pentru Gigi Becali. Ce au reusit sa faca fanii din Peluza Nord este fara precedent!

Surpriza pentru Gigi Becali. Atacat de suporteri dupa ce l-a determinat pe antrenorul Edi Iordanescu sa plece de la echipa, patronul FCSB a rabufnit. Gigi Becali a afirmat ca daca fanii nu-s de acord cu deciziile lui, pot cumpara clubul cu 10 milioane de euro, el pastrand, insa, toti jucatorii. Provocarea a fost acceptata de .

Lovitura pentru romanii care revin in tara. Ce amenzi uriase pot primi la vama, totul este fara precedent

In ultimii 30 de ani Romania a pierdut enorm cand vine vorba de romanii plecati in strainatate. Statisticile arata ca numarul romanilor de peste hotare este estimat la aproximativ 4-12 milioane de persoane care munesc cu forme legale. Asta inseamna ca la bugetul de stat, conform legislatiei, pot intra cateva milioane de euro. Cu toate .

watchshop.ro

actualitate, 21:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1299 seconds )