Libnet.ro
UNICEF

21:02

Daria, super cadou pentru Alex Bodi de Valentines Day. Oare Bianca Dragusanu ce va zice?

Playtech Playtech,
Daria, super cadou pentru Alex Bodi de Valentines Day. Oare Bianca Dragusanu ce va zice?

Relatia de iubire dintre Alex Bodi si Daria Radionova merge ca pe roate, desi Bianca Dragusanu a afirmat, zilele trecute, ca fostul sot inca o mai cauta. Cu ocazia Zilei indragostitilor, focoasa rusoaica nu a putut rata ocazia in a-i arata partenerului sau ca-l iubeste la nebunie. Daria Radionova i-a facut o surpriza de neuitat . continuă pe Playtech

Ce ii poti face cadou partenerului tau de Valentines Day

Cea mai vestita zi a anului dedicata iubirii bate la usa! Va venim in ajutor cu o serie de recomanda.

Horoscop Valentines Day. Zodiile care sunt cele mai pretentioase la cadouri

Ce spune horoscopul de Valentines Day si care sunt zodiile cele mai pretentioase la cadouri. Horoscopul de Ziua indragostitilor Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Pentru a-ti surpinde partenerul in cel mai placut mod, cu un cadou pe placul sau, trebuie sa-i cunosti gusturile. Pentru asta iti vine in ajutor horoscopul. Astrologia iti va .

P Oferte speciale Huawei cu ocazia Valentines Day. Cadouri mai inspirate, cu reduceri de pana la 50% la dispozitive de top

Huawei a lansat o noua campanie de Valentines Day, sub sloganul Sincronizeaza-ti rimul inimii, care este disponibila pana pe 21 februarie si care se desfasoara atat online, cat si in toate magazinele partenere Huawei. Asadar, poti profita de produsele aflate la oferta pentru a face un cadou smart persoanelor iubite. Poti beneficia de reduceri de pana la 50% reducere la gadget-urile incluse in campanie.

Mesaje de Valentines Day pentru ea. 23 de moduri de a-i spune Te iubesc

Pe 14 februarie, in fiecare an, romanii sarbatoresc Valentines Day. Iata cateva idei de mesaje de Valentines Day pentru cei care doresc sa-si surprinda persoana iubita. 23 de mesaje de Valentines Day pentru ea Iata cateva mesaje de Valentines Day pentru prietenele, logodnicele sau sotiile din viata voastra, potrivit site-ului truelovewords. com: Iubito, cand suntem .

Andra l-a facut de ras pe sotul ei, de Valentines Day. Fanii, socati sa afle asta

Andra i-a atras atentia sotului sau asupra unui aspect ce nu trebuie neglijat. Cum l-a dojenit artista in public pe tatal copiilor sai? Fanii au fost surprinsi sa afle ca prezentatorul de televiziune a uitat din vedere acest detaliu. Andra l-a facut de ras pe sotul ei. Ce s-a intamplat in familia Maruta de Valentines .

Adelina Pestritu, in doliu de Valentines Day: Nu sunt pregatita sa ma despart atat de brusc

Adelina Pestritu nu va uita prea curand ziua de 14 februarie 2021, Ziua indragostitilor! Patrupedul sau pe care vedeta l-a indragit foarte mult si pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, Nobby, a murit. Zi extrem de trista pentru Adelina Pestritu! Fosta prezentatoare tv a dat vestea trista pe pagina ei de Instagram.

Ce face Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu, in spatele casei. Blonda a spus tot

Anuntata cu surle si trambite, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu nu se va mai intampla. Dupa despartirea dintre cei doi, au inceput sa apara si alte informatii despre blonda. Unele dintre aceste informatii, sub forma unor poze, au fost publicate, se presupune, de fostul sot Alex Bodi. Alex Bodi ma suna din spatele .

Huawei lanseaza o noua campanie de reduceri, cu ocazia Valentines Day, pentru toti iubitorii de cadouri smart

O noua campanie Huawei, organizata de Valentines Day, sub sloganul Sincronizeaza-ti ritmul inimii, se desfasoara chiar acum si este disponibila pana pe 21 februarie. Ofertele speciale pentru cele mai performante wearables si smart audio din portofoliu sunt disponibile atat online, cat si offline, in magazinele partenere Huawei.

Te-a prins Valentines Day in pana de idei? Mesaj inedit de la Comitetul de vaccinare

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis duminica, un mesaj de Valentines Day, pe pagina de Facebook, in care indeamna la vaccinare.

Mesajul de Valentines Day alComitetului de Vaccinare: inca nu ai gasit cadoul perfect? Programeaza-ti jumatatea la cele doua intalniri salvatoare

Comitetul de coordonare a vaccinarii a transmis, duminica, un mesaj de Valentines Day in care indeamna romanii sa-si programeze jumatatea la vacinare, numindu-le cele doua intalniri salvatoare, care vor spori si sansele combaterii pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )