Libnet.ro
UNICEF

10:15

Decizia CCR privind desemnarea lui Orban, in aceeasi zi cu votul de investitura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decizia CCR privind desemnarea lui Orban, in aceeasi zi cu votul de investitura

Curtea Constitutionala CCR) va dezbate luni, 24 februarie, sesizarea depusa de presedintii Parlamentului, Marcel Ciolacu si Titus Corlatean, impotriva desemnarii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de premier, anunta site-ul g4media. ro, care citeaza surse din cadrul CCR. Dezbaterea de la Curte va avea loc in aceeasi zi in care este programat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului votul de investitura al Cabinetului Orban 2. Practic, luni se va decide soarta lui Ludovic Orban pentru perioada urmatoare. Daca toate informatiile de pana acum arata ca plenul Parlamentului va respinge investirea Cabinetului Orban 2, in privinta deciziei CCR exista un mare semn de intrebare dat fiind componenta politica a Curtii. continuă pe Ziarul Bursa

Sesizarea conducerii Parlamentului privind desemnarea lui Orban premier, termen in 24 februarie la CCR in aceeasi zi Guvernul Orban II merge in Parlament pentru votul de investitura

Curtea Constitutionala va dezbate in 24 februarie sesizarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Titus Corlatean, privind desemnarea lui Ludovic Orban premier, pentru a doua oara, de catre presedintele Klaus Iohannis. in aceeasi zi este programat in plenul Parlamentului votul de investitura pentru Guvernu Orban II.

Sesizarea PSD privind desemnarea lui Orban drept premier, discutata de CCR in aceeasi zi cu votul din Parlament

Curtea Constitutionala a stabilit pentru 24 februarie primul termen privind discutarea sesizarii depuse de Marcel Ciolacu si Titus Corlatean privind desemnarea lui Ludovic Orban drept premier de catre.

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta privind sistemul sanitar

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala privind modificarile aduse sistemului sanitar prin OUG nr. 252020, despre care spune ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor romani. Avocatul Poporului sustine ca faptul ca initiatorul ordonantei a omis sa solicite si sa obtina avizul conform al Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, desi era obligat legal sa il ceara, atrage neconstitutionalitatea intregului act normativ.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )