Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Decizia Universitatii din Ploiesti in cazul studentei care a ucis o pisica in timpul unui posibil ritual satanic

Adevărul Adevărul,
Decizia Universitatii din Ploiesti in cazul studentei care a ucis o pisica in timpul unui posibil ritual satanic

Acte de o cruzime fara precedent s-au petrecut intr-un camin al Universitatii Petrol Gaze din Ploiesti. O tanara in varsta de 19 ani a taiat gatul unei pisici, chiar in camera de camin, posibil intr-un ritual satanic, sustin surse din randul studentilor. continuă pe Adevărul

Fapta ingrozitoare intr-unul dintre caminele Universitatii Petrol Gaze din Ploiesti. O tanara in varsta de 19 ani a taiat gatul unei pisici, posibil intr-un ritual satanic

O studenta de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, in varsta de 19 ani, este cercetata pentru cruzime asupra animalelor, dupa ce a taiat gatul unei pisici, chiar in camera de camin. Sadism extrem intr-un campus universitar Grozavia a fost descoperita de catre colega ei de camera, care a alertat administratia universitatii. Actul de sadism a .

Previziuni sumbre despre clima din Romania. Fenomenul meteo care va disparea treptat

Climatologii fac previziuni sumbre pentru Romania. in urmatoarele decenii, nu vom mai avea parte de un fenomen meteo extrem de important. Schimbarile climatice sunt inevitabile si se resimt si la nivelul tarii noastre. Temperatura va creste in medie pe tot teritoriul tarii. La ce trebuie sa ne asteptam pe viitor? Ce se va intampla pe .

Kaufland si Lidl tremura din incheieturi. Secretul magazinului care vine in Romania si are preturi infime

Un magazin nou vine in Romania. Acesta face parte dintr-un mare lant de magazine din Germania, care ofera la vanzare un numar mare de produse nealimentare la pretul de numai un euro. Care este secretul magazinului care vine in Romania si are preturi infime Este vorba despre lantul de magazine TEDi, care urmeaza sa intre .

Trei persoane, retinute de procurorii DIICOT Ploiesti in dosarul care vizeaza angajati ai SC Rompetrol Rafinare SA

Procurorii DIICOT Ploiesti au retinut trei persoane in cazul unui dosar care vizeaza angajati ai SC Rompetrol Rafinare SA. Acestia au efectuat, in cursul zilei de miercuri, perchezitii pe raza judetelor Constanta si Prahova si a municipiului Bucuresti. Persoane retinut intr-un dosar care vizeaza angajati ai Rompetrol La inceputul anului 2018, mai multe persoane, printre .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1588 seconds )