Libnet.ro
carturesti.ro

22:45

Demisie din USR-PLUS dupa ce o ancheta jurnalistica ar fi scos la iveala afaceri dubioase

Antena3 Antena3,
Demisie din USR-PLUS dupa ce o ancheta jurnalistica ar fi scos la iveala afaceri dubioase

Un consilier local USR-PLUS din Iasi si-a dat demisia din partid si isi pierde postul de consilier, dupa ce presa locala a scris ca firma la care este actionar unic ar fi incheiat mai multe contracte cu primaria localitatii Mircesti, condusa de un edil din acelasi partid. continuă pe Antena3

evomag.ro

Soferita, la un pas de tragedie pe strazile din Iasi, dupa o sicanarea in trafic cu un motociclist. Femeia a crezut ca ii da o lectie (VIDEO)

O femeie a fost la un pas de tragedie, pe strazile din Iasi. Dupa o sicanare cu un motociclist, soferita a decis sa ii dea o lectie. Gestul acesteia, insa, i-ar fi putut fi fatal .

Mesajul unui medic infectionist din Cluj: Dupa Untold, va asteptam!

Medicul infectionist Teodora Iacob, de la Clinica de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, a transmis un mesaj pe Facebook dupa incheierea festivalului Untold. Dupa Untold, va asteptam, scrieFoaia Transilvana. Medicul a ilustrat mesajul de pe Facebook .

actualitate, 22:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )