Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal de DNA pentru mita la motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal de DNA pentru mita la motiunea de cenzura

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva deputatului PNL Cosmin Sandru. continuă pe Antena3

Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi incercat sa mituiasca un deputat de la AUR ca sa lipseasca in ziua motiunii de cenzura

Deputatul PNL Cosmin Sandru, impreuna cu Bitea Nicolae-Florin, director general al Societatii de Transport Public Timisoara, sunt urmariti penal de DNA. Cei doi sunt acuzati ca au incercat sa il mituiasca pe un deputat de .

Mita la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Citu. Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal dupa ce ar fi incercat sa corupa un parlamentar sa nu voteze motiunea

DNA a anuntat joi ca a inceput urmarirea penala a deputatului PNL Cosmin Sandru si a directorului general al Societatii de Transport Public Timisoara. Cei doi ar fi incercat sa corupa un parlamentar sa nu voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Citu. Deputatul PNL urmarit penal pentru mita la motiunea de cenzura anunta ca se suspenda din partid .

Liberalul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita

Deputatul liberal Cosmin Sandru este urmarit penal de DNA pentru ca ar fi promis functii pentru apropiatii altui parlamentar, daca nu se prezinta la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Citu. in dosar este vizat si directorul general al Societatii de Transport Public Timisoara. Cosmin Sandru, urmarit penal pentru DNA anunta, joi, ca procurorii au .

Deputatul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita,se suspenda din PNL pana la finalizarea anchetei DNA. George Simion: Le destramam caracatita!

Deputatul PNL de Timis Cosmin Sandru, acuzat pentru dare de mita, a anuntat ca se suspenda din Partidul National Liberal pana la finalizarea anchetei DNA in care este vizat. Ancheta a fost demarata la sesizarea AUR, parlamentarul fiind inregistrat.

DNA: Deputatul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita cu privire la motiunea de demitere a Guvernului

Deputatul Cosmin Sandru este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de dare de mita, dupa ce i-ar fi promis unui alt parlamentar numirea unor apropiati in posturi de conducere a unor institutii publice.

Dosarul Mita la motiune: Deputatul PNL Cosmin Sandru, pus sub invinuire de DNA. Ancheta, deschisa dupa plangerea AUR

DNA anunta ca a inceput cercetarile in dosarul deschis dupa plangerea AUR, deputatul PNL Cosmin Sandru fiind pus sub invinuire pentru dare de mita. Ancheta a fost demarata la sesizarea AUR, parlamentarul fiind inregistrat.

DNA a inceput urmarirea penala a deputatului Cosmin Sandru, care a promis functii unui parlamentar AUR

Pe 4 octombrie, cu o zi inaintea votului motiunii de cenzura, George Simion arunca o noua bomba. Informatiile devoalate de liderul AUR in sedinta grupulu parlamentar avea sa zdruncine si mai rau credibilitatea premierului si a echipei sale din Parlamentul Romaniei. Astazi DNA a anuntat demararea urmaririi penale in acest caz. George Simion a aruncat .

Primarul Timisoarei cere demisiile liberalilor Cosmin Sandru si Nicolae Bitea: in spatele usilor inchise, asa au functionat si administratiile orasului

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, ii lui Cosmin Sandru, deputat PNL de Timis, si lui Nicolae Bitea, directorul STPT, demisiile de onoare din Parlament, respectiv de la conducerea companiei timisorene de transport public.

Deputatul Cosmin Sandru si directorul Societatii de Transport Public Timisoara, anchetati de DNA pentru dare de mita

In contextul in care urma sa fie dezbatuta si supusa la vot motiunea de cenzura initiata pentru retragerea increderii acordate Guvernului Romaniei, suspectii i-ar fi promis unei persoane, deputat in Parlamentul Romaniei, numirea unor apropiati in posturi de conducere a unor institutii publice.

Cine este deputatul AUR care i-a denuntat pe liberalii acuzati ca au incercat sa il cumpere. Ce promitea cand a fost ales

DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PNL Cosmin Sandru si a directorului STP Timisoara, Nicolae Bitea, acuzati ca au incercat sa cumpere, la motiunea de cenzura impotriva premierului Citu, votul deputatului AUR de Timil, Ciprian Titi Stoica.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )