Libnet.ro
carturesti.ro

06:45

Descoperirea care va schimba lumea. Oamenii vor trai pana la 160 de ani

Playtech Playtech,
Descoperirea care va schimba lumea. Oamenii vor trai pana la 160 de ani

Din ce vor muri oamenii peste 60 de ani? Un om de stiinta in varsta de 64 de ani, care spune ca viata lui s-ar putea sa nu fie inca nici macar la jumatate, are planuri mari. intr-un nou. continuă pe Playtech

Greseala banala pe care o fac oamenii cu hainele. Cat de des trebuie spalate tricourile, blugii sau lenjeria la masina de spalat

Multe gospodine incearca sa spele rufele cat se poate de des, in timp ce altele isi doresc sa faca economie si nu curata anumite piese vestimentare atunci cand este necesar. Iata ca s-a aflat ca exista o greseala banala pe care o fac numeroase persoane atunci cand vine vorba despre spalatul hainelor. Trucuri pentru gospodine.

Presedintele Senatului il contrazice pe ministrul Energiei. Romanii care nu platesc facturile vor plati penalitati

Presedintele Senatului il contrazice pe ministrul Energiei, care ii indemna pe romani sa nu plateasca facturile gresite. Presedintele Senatului si al PNL, Florin Citu, a explicat ca persoanele care nu platesc facturile vor plati penalitati. Nu exista un cadru legal si nu a fost trecuta nicio Ordonanta de Urgenta care sa le permita romanilor sa .

watchshop.ro

actualitate, 06:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1554 seconds )