Libnet.ro
watchshop.ro

10:00

Destinate Exportului

Libnet Ro
Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia, prin gigantul energetic rus Gazprom, arde gazele destinate exportului in Uniunea EuropeanaUE) la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Arderea se desfasoara in apropierea .

FOTO Presa din Ucraina sustine ca Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Compania energetica rusa Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, sustine presa din Ucraina, care citeaza publicatia finlandeza Yle. Potrivit.

Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (FOTO)

Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian. Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE Moscova a luat decizia de a proceda in acest mod inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Gazele continua sa fie arse de cateva saptamani in volume extrem de mari, iar flacarile uriase sunt vizibile chiar si de pe teritoriul Finlandei, noteaza Unian, citand publicatia Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (presa)

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Presa: Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la granitacu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza astazi agentia de presa Unian.

Zelenski:Razboiul aproape ca ucide economia Ucrainei. Ea este in coma

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a atras miercuri atentia ca primul transport de cereale ucrainene destinate exportului dupa acordul ce a permis ridicarea blocadei ruse in Marea Neagra are doar o valoare simbolica si ca Ucraina trebuie sa exporte mult mai mult pentru a-si ajuta economia grav afectata de razboiul cu Rusia, relateaza Reuters.

Zelenski avertizeaza ca economia Ucrainei este in coma: Primul transport de cereale nu inseamna nimic

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski sustine ca primul transport de cereale destinate exportului, care a plecat din Odesa prin Marea Neagra, are doar o valoare simbolica. Liderul de la Kiev.

VOLODIMIR ZELENSKI: Economia Ucrainei este in coma

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a atras miercuri atentia ca primul transport de cereale ucrainene destinate exportului dupa acordul ce a permis ridicarea blocadei ruse in Marea Neagra are doar o valoare simbolica si ca Ucraina trebuie sa exporte mult mai mult pentru a-si ajuta economia grav afectata de razboiul cu Rusia.

Prima nava cu cereale din Ucraina a fost autorizata sa navigheze spre Liban

O echipa comuna a finalizat cu succes inspectiile la prima nava incarcata cu cereale din Ucraina destinate exportului de la inceputul agresiunii militare ruse in februarie, a anuntat astazi Ministerul turc al Apararii.

Protestul camionagiilor argentinieni blocheaza livrarile de cereale, amenintand exporturile

Un protest al soferilor de camioane din Argentina ameninta sa paralizeze exporturile de cereale ale tarii, reducand miercuri numarul vehiculelor de marfa care transporta cereale catre principalul port al tarii. Peste 80% din cerealele destinate exportului sunt transportate cu camioane in Argentina Agentia de siguranta rutiera a declarat ca proprietarii de camioane care protesteaza fata de preturile ridicate la motorina si de penuria de carburanti au impiedicat trecerea camioanelor incarcate pe drumurile din provincia Santa Fe, unde se afla orasul-port Rosario, poarta de intrare pentru aproximativ 80% din exporturile agricole argentiniene.

Vladimir Putin se pregateste sa infometeze o mare parte din lume pentru a castiga razboiul din Ucraina, spune un istoric de la Universitatea Yale

Oficialii ucraineni au acuzat Rusia ca blocheaza milioane de tone de celeale destinate exportului. Istoricul de la Universitatea Yale Timothy Snyder a spus ca Putin intentioneaza sa infometeze locuitorii mai multor zone din Asia si Africa pentru a castiga razboiul. Cand vor incepe revoltele alimentare si pe masura ce foametea se va raspandi, propaganda rusa va da vina pe Ucraina, a spus el.

Mii de vagoane pline cu cereale sunt blocate la granita Ucrainei cu Polonia

Aproape 1. 100 de vagoane de tren pline cu cereale sunt blocate in vestul Ucrainei, in vecinatate de principalul punct de tranzit feroviar de la frontiera cu Polonia, fara a putea sa-si deplasa incarcatura peste granita, potrivit Reuters. Uleiuri vegetale, minereu de fier, metale, produse chimice si carbune sunt doar o parte dintre cele 24. 190 de vagoane de tren incarcate cu aceste marfuri destinate exportului. Vagoane pline cu cereale blocate la granita Ucrainei cu Polonia Adjunctul directorului comercial de la Ukrzaliznytsia, Valerii Tkachov, transmite ca 10. 320 de vagoane de marfa, adica aproape jumatate din total, asteapta la un nod de cale ferata din apropiere de satul Izov, principalul punct de tranzit feroviar de la granita Ucrainei cu Polonia. Printre probleme se numara si volumul mare de marfuri care trebuie sa gaseasca o ruta alternativa de transport, ceea ce genereaza lipsuri de vagoane de marfa si personal, potrivit surselor din industria de transport. Aceste dificultati sunt agravate de probleme logistice, precum diferenta de ecartament intre caile ferate din Ucraina si cele din tarile vecine, cum este Polonia, o mostenire din perioada fostei URSS. inainte ca Vladimir Putin sa declanseze razboiul, Ucraina era unul dintre cei mai mari exportatori mondiali de cereale si livra 98% din cereale via Marea Neagra. Chiar daca vestul Ucrainei nu a fost afectat de razboi in aceeasi masura ca estul tarii, au avut loc atacuri cu racheta in apropiere de Liov, inclusiv asupra unor facilitati petroliere, iar securitatea in zona de granita a fost inasprita. Oamenii nu vor primi alimente, daca blocada Rusiei nu va fi ridicata Ucraina a informat ca exporturile sale de cereale au scazut luna trecuta la o zecime fata de cifra din luna martie 2021, in contextul inchiderii porturilor, afecand populatia din mai multe tari. Sute de milioane de persoane din intreaga lume nu vor primi alimente daca blocada Rusiei asupra porturilor Ucrainei nu va fi ridicata in viitorul apropiat, a transmis Ministerul ucrainean al Agriculturii. Pentru ca distanta cailor ferate din Ucraina est de aproximativ 1,5 metri, cu 10 centimetri mai mare decat in Europa, personalul cailor ferate trebuie sa ridice vagoanele si sa inlocuiasca sasiurile cu unele potrivite pentru caile ferate din Polonia, a spus Valerii Tkachov.

ANSVSA a deschis temporar post de control feroviar la frontiera pentru a facilita tranzitul de produse de origine animala provenite din Ucraina si destinate exportului

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca a deschis, temporar, un post de control feroviar la frontiera, la Vicsani - Dornesti Suceava), pentru a facilita tranzitul de produse de origine animala provenite din Ucraina si destinate exportului.

ANSVSA: Animalele de pe cele 11 nave aflate in zona Canalului Suez au ajuns la destinatie

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca acele 11 nave cu animale din Romania destinate exportului, care se aflau in zona Canalului Suez atunci cand acesta a fost blocat, au ajuns la destinatie, in .

UE a adoptat un mecanism de control al exportului de vaccinuri anti-COVID-19

Bruxellesul a adoptat un mecansim de control al exportului vaccinurilor impotriva covid-19 produse in Uniunea Europeana, prin care impiedica iesirea de pe teritoriul european a dozelor de vaccin destinate europenilor, a anuntat vineri comisarul european insarcinat cu Comertul Valdis Dombrovskis, relateaza AFP.

Romania, legislatie suplimentara normelor UE, pentru protecta animalelor in timpul transportului

Prin legea nr. 150 din 23 iulie 2020 privind protectia animalelor destinate exportului in tari terte,.

Papusile in costume traditionale care au facut Romania celebra in lume. Pretioasele jucarii costau o avere

Aproximativ 500 de papusi de colectie create in Romania in perioada anilor 1960-1980 au ajuns la Calarasi. Jucariile pretioase au fost create la fabrici celebre din tara si erau destinate exportului sau se vindeau in shop-uri.

Doua transporturi agabaritice pe ruta Buzau - Oltenita Port, efectuate in perioada 14-21 februarie

Doua transporturi agabaritice, cu destinatia portul Oltenita, se vor desfasura in perioada 14-21 februarie, pe traseul: Buzau - DN2B - Spataru- DN2 - Urziceni - DN2 - DNCB - DN4 - Oltenita Port. Vehiculele transporta piese metalice produse la Buzau, destinate exportului.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1715 seconds )