Libnet.ro
carturesti.ro

14:30

Un detinut este cautat in toata tara dupa ce a fugit de la un punct de lucru din Gaesti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un detinut este cautat in toata tara dupa ce a fugit de la un punct de lucru din Gaesti VIDEO

S-a dat alarma la Penitenciarul Gaesti, din Dambovita, dupa ce un detinut in varsta de 43 de ani, aflat in regim deschis, a plecat de la firma la care lucra in afara puscariei. Oamenii legii au facut filtre in tot judetul si au raspandit in presa si fotografia barbatului care, acum, este cautat in toata tara. continuă pe Adevărul

Un detinut din Penitenciarul Gaesti, Dambovita, este cautat in toata tara dupa ce a fugit. Mai avea de executat doi ani

Un detinut a evadat de la locul de munca in regim deschis, joi seara, in judetul Dambovita. Oamenii legii au facut filtre in tot judetul, iar acum barbatul este cautat in toata tara. Detinutul se afla sub supravegherea agentilor, insa a reusit sa scape. Cand au observat, agentii au dat alarma imediat. Evadat cautat de .

Actiune de amploare a Politiei si DIICOT pentru destructurarea gruparilor de criminalitate organizata: Peste 450 de perchezitii in toata tara

Perchezitii de amploare au fost desfasurate in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale organizate, specializate in trafic de persoane si de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti, criminalitate informatica, trafic de droguri si .

Alexandru Rafila vrea ca deciziile in pandemie sa fie luate de Ministerul Sanatatii, care lucreaza ca o anexa a unei structuri, dar nu a discutat cu Raed Arafat, motivand ca acesta este plecat din tara

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, la audierea in Comisia de Sanatate din Parlament, ca masurile de sanatate publica trebuie luate de Ministerul Sanatatii si de institutiile din subordine, subliniind ca nu putem sa lucram ca o anexa a unei structuri, aluzie la Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si Raed Arafat. intrebat insa daca a discutat cu Raed Arafat despre acest lucru, Rafila spune ca nu, motivand ca seful DSU este plecat din tara. Ministerul Sanatatii a fost exclus aproape complet, anul acesta, in mandatele de ministri ale lui Vlad Voiculescu si Ioanei Mihaila, din deciziile privind restrictiie impuse in diverse perioade ale pandemiei.

watchshop.ro

actualitate, 14:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1735 seconds )