Libnet.ro
UNICEF

01:05

A devenit un lux sa mananci la restaurante. Cat costa o ciorba de vacuta si o portie de paste in Centrul Vechi din Bucuresti

B1 TV B1 TV,
A devenit un lux sa mananci la restaurante. Cat costa o ciorba de vacuta si o portie de paste in Centrul Vechi din Bucuresti

A devenit un lux mancatul la restaurante pentru unii dintre romani, asta dupa ce preturile au crescut semnificativ. Proprietarii de restaurante au transmis ca le era imposibil sa nu creasca tarifele, mai ales in conditiile in care alimentele sunt cu peste 14% mai scumpe. Astfel ca, drept urmare, o ciorba de vacuta a ajuns sa coste si 26 de lei. De exemplu, intr-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, s-au facut modificari asupra meniului de trei ori. Preturi uriase in restaurante . continuă pe B1 TV

ştiri din Economie

ştiri de la B1 TV

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )