Libnet.ro
watchshop.ro

13:30

Digi24: Care este viitorul vaccinarii anti-COVID? Valeriu Gheorghita: Toata strategia de vaccinare, la nivel mondial, se va schimba

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Care este viitorul vaccinarii anti-COVID? Valeriu Gheorghita: Toata strategia de vaccinare, la nivel mondial, se va schimba

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, spune ca deocamdata este prematur sa se ia in calcul ipoteza unei vaccinari cu doza a patra in Romania si considera ca in general perspectiva unei vaccinari periodice anti-COVID este neviabila. continuă pe Hotnews

Vaccinarea copiilor intre 5 si 11 ani. Valeriu Gheorghita: Doar 4 la un milion risca sa faca miocardita dupa vaccin, fata de 1 la 1.600 in cazul infectarii cu COVID

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a explicat, la Digi24, ca datele care releva eficacitatea si siguranta vaccinarii copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani impotriva Covid-19 sunt foarte bune, iar riscul de miocardita la copii, de care se teme toata lumea, este foarte, foarte mic.

Valeriu Gheorghita: Strategia de vaccinare impotriva COVID-19 se schimba. Cui se va adresa imunizarea cu a patra doza

Este putin probabil ca vaccinarea cu a patra doza de ser COVID sa se adreseze intregii populatii, in Romania, spune Valeriu Gheorghita. De fapt, strategia de imunizare trebuie schimbata, este de parere medicul militar.

VALERIU GHEORGHITA: Rata de acoperire vaccinala la grupa de varsta 12-15 ani este undeva la 16-17%

Rata de vaccinare in randul copiilor cu varste intre 12 si 15 ani este de aproximativ 16-17%, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea anti-COVID, Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita, despre medicii care practica vaccinarea la chiuveta: Nu pot intelege cum te poti dezice de toate valorile profesiei pe care o practici

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, este de parere ca medicii care se fac vinovati de vaccinare la chiuveta fac un act care ii descalifica si ar trebui sa nu mai practice niciodata aceasta profesie.

Adevarul despre legatura dintre degeraturi si covid-19. Valeriu Gheorghita a clarificat tot

Valeriu Gheorghita a vorbit despre degeraturi in contextul legaturii pe care acestea le au cu covid-19. De altfel, Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din Institutul de Sanatate Publica, a facut si ea precizari in acest sens. Pot fi considerate degeraturile manifestari cauzate de virusul Sars Cov2? intrebata despre .

Cand incepe vaccinarea copiilor intre 5 si 11 ani. Valeriu Gheorghita a facut anuntul

Colonelul dr. Valeriu Gheorghita a vorbit, recent, despre imunizarea anti-COVID a copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani. Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare a populatiei impotriva coronavirusului, iata cati copii vor fi vaccinati. Cine are prioritate la a primi dozele de vaccin. Anuntul a fost facut oficial. Cand vor fi vaccinati anti-COVID copiii .

VALERIU GHEORGHITA: Rata de aparitie a miocarditei la grupa de varsta 5 - 11 ani in SUA a fost de doua cazuri la un milion de doze administrate

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat ca rata de aparitie a miocarditei la grupa de varsta 5- 11 ani in SUA a fost de doua cazuri la un milion de doze administrate, indeosebi dupa a doua doza, comparativ cu ceea ce s-a intamplat la categoria de varsta de peste 12 ani, unde era de aproape zece ori mai mult.

Valeriu Gheorghita, anunt de ultima ora despre doza booster a vaccinurilor. La cat timp se va face

Vesti importante pentru romanii de pretutindeni. Coordonatorul campaniei de vaccinare a populatiei impotriva coronavirusului Valeriu Gheorghita a anuntat dupa cate luni de la prima schema de vaccinare se poate face doza booster. Toti romanii trebuie sa stie asta. Serul va putea fi administrat incepand de luni, 17 ianuarie. Iata singura conditie ce trebuie indeplinita. Doza .

VALERIU GHEORGHITA: Am devansat termenul pentru administrarea dozei de booster de la sase luni la patru luni

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat, joi, devansarea dozei de booster, de la sase luni la patru luni, iar aceasta modificare va fi disponibila din data de 17 ianuarie.

Valeriu Gheorghita estimeaza ca 250.000 de copii intre 5 si 11 ani se vor vaccina anul acesta

Medicul Valeriu Gheorghita estimeaza ca 250. 000 de copii intre 5 si 11 ani se vor vaccina.

carturesti.ro

actualitate, 13:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1734 seconds )