Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Digi24: Prima tara din lume cu 99% din populatie vaccinata anti-COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Prima tara din lume cu 99% din populatie vaccinata anti-COVID-19

In total, 99% din populatia cu varsta peste 12 ani a fost complet imunizata impotriva COVID. continuă pe Hotnews

Prima tara din lume in care 99% din populatie s-a vaccinat anti-Covid-19

Palau este un mic stat insular din Pacific care si-a indemplinit aproape complet obiectivul de vaccinare. 99% din populatie este acum imunizata impotriva coronavirusului. Comitetul International al Crucii Rosii CICR) a indemnat si celelalte tari sa urmeze exemplul si sa se concentreze mai mult pe campaniile de vaccinare. in total, in mica tara insulara au .

Ons Jabeur, prima jucatoare din lumea araba in topul 10 mondial

Premiera la nivelul circuitului profesionist feminin de tenis WTA, unde Ons Jabeur este prima jucatoare din zona araba care patrunde intre primele zece sportive ale lumii.

Care au fost ultimele cuvinte ale unor actori si artisti celebri din lume. Tulburator ce au putut sa spuna

Disparitia mai mult sau mai putin timpurie a unora dintre cele mai cunoscute celebritati din lume a fost tragica si socanta pentru zecile de milioane de fani care ii plang chiar si astazi. Care au fost ultimele cuvinte rostite de catre marii artisti ai lumii, inainte sa moara. Ultimele cuvinte ale celor mai mari artisti .

Legatura nestiuta pe care o are Marcel Pavel cu un artist celebru din lume: M-a invitat la podgoriile lui (exclusiv)

Ce legatura nestiuta exista intre Marcel Pavel si un artist celebru in intreaga lume? Fanii celebrului cantaret roman au ramas surprinsi de cele aflate recent chiar de la el. Ce detalii a oferit acesta despre relatia dintre ei? Marcel Pavel, relatie apropiata cu un artist celebru din lume Artistii romani au fost o surpriza placuta .

Cine este si cum arata cea mai inalta femeie din lume. La 24 de ani, are peste 2,15 metri (FOTO)

Cea mai inalta femeie din lume este din Turcia si are 24 de ani. Rumeysa Gelgi are peste 2,15 metri si a fost declarata recent, de catre Guinness World Records drept cea mai inalta persoana .

Singura tara din Uniunea Europeana care nu are magazine Lidl. O alta tara a primit unul acum 4 zile

Unul din cei mai mari retaileri, Lidl, si-a propus in 2021 sa intre si pe alte piete importante din Europa. Daca pana recent deschidea un numar de magazine in Europa de Vest si Centrala, acum Lidl se extinde si mai mult in estul Europei. Cel mai recent magazin l-a deschis intr-o tara care pana acum .

Cele mai frumoase biserici din lume. Romania s-a calificat in top cu una singura

Lumea in care traim, de-a lungul secolelor, a reusit sa construiasca adevarate opere de arta arhitectonica. Cele mai bune exemple sunt marile catedrale si biserici din toata lumea. De la design cu influente gotice si pana la cele neo-crestine, toate sunt bijuterii arhitectonice. Exista un top al celor mai spectaculoase astfel de constructii. Printre ele, .

Tara din Europa care interzice ambalajele de plastic pentru fructe si legume. Se intampla de la 1 ianuarie

O tara din Uniunea Europeana va interzice ambalajele din plastic pentru aproape toate fructele si legumele. Tara in care fructele si legumele vor fi vandute fara ambalaje din plastic Masura va fi initiata din ianuarie 2022, iar autoritatile au publicat o lista cu aproximativ 30 de fructe si legume care vor fi vandute fara ambalaje .

Merck a cerut autorizarea medicamentului sau anti-Covid in SUA Molnupiravir ar putea fi prima pastila impotriva COVID-19 din lume

Compania farmaceutica americana Merck a anuntat luni ca a depus la Agentia pentru Alimente si Medicamente din Statele Unite FDA) o cerere de autorizare in regim de urgenta a medicamentului sau anti-COVID-19 administrat pe cale orala, relateaza CNN si Agerpres.

Top 10 al celor mai vaccinate tari din lume

Romania sta prost la capitolul vaccinare, datele oficiale indicand o rata de 16,3% pentru zona rurala si 31,2% pentru cea urbana, adica o medie de sub 25%. Suntem in spatele mutor state din acest punct de vedere. Nu discutam aici despre cauze printre cele mai importante fiind proasta gestionare a comunicarii de catre Guvern si Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 - CNCAV). Iata care sunt cele mai vaccinate zece state.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )