Libnet.ro
UNICEF

21:45

Digitalizarii Bogdan

Libnet Ro
Inventie romaneasca promovata in Qatar. Ministrul Digitalizarii vrea parteneriat cu seicii pentru paine fara gluten

Inventie romaneasca promovata in Qatar. Ministrul Digitalizarii vrea parteneriat cu seicii pentru paine fara gluten

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Gruia Ivan, lauda in Qatar painea fara gluten inventata in Romania.

Cloud AI pentru Europa Centrala si de Est

Inteligenta Artificiala nu mai poate fi ignorata. Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat ca in cadrul Summitului Initiativei celor Trei Mari organizat la Vilnius saptamana trecuta, a propus din partea Romaniei crearea unui cloud AI menit sa deserveasca tarile din Europa Centrala si de Est.

Licitatie de 80 milioane de euro pentru infrastructura de cloud guvernamental. Ministrul Ivan: Va gazdui platformele si aplicatiile IT ale administratiei centrale

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a anuntat miercuri lansarea licitatiei pentru componenta de cloud dedicat din cloudul privat guvernamental. Cloudul dedicat va functiona ca temelie a arhitecturii tehnice pentru infrastructura informatica a statului roman, iar valoarea achizitiei este de aproape 80 milioane de euro, a declarat ministrul.

Romania isi fabrica propriile drone de lupta

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat ca Romania si-a propus sa produca drone, printr-un proiect comun al ministerelor Economiei, Apararii si Cercetarii, inovarii si digitalizarii.

Anunt important pentru toti romanii care au card de sanatate. Schimbarea aduce beneficii considerabile asiguratilor!

Ministrul Cercetarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, anunta schimbari importante la sistemul cardului de sanatate.

Ministrul Ivan revine asupra salariilor din Posta: Vor creste in medie cu 350-400 de lei net Nu poti sa ai aproximativ 14.000 de angajati cu o salarizare de baza de pana in 3.700 de lei brut

Ministrul PSD al Digitalizarii, Bogdan Ivan, a sustinut miercuri ca salariile postasilor vor creste in medie cu 350-400 de lei net in doua etape, de la 1 iulie si 1 septembrie, dupa ce cu o seara in urma anuntase ca acestea vor creste in medie cu 350-370 de lei. Contactat de HotNews. ro, acesta a spus ca a dat doar un interval orientativ si ca in noul contract colectiv de munca ar fi prevazuta doar alocarea suplimentara de 38 milioane de lei pentru cresterea salariilor de la 1 septembrie.

Bogdan Ivan: Am stabilit sa cream un program national de drone in Romania. Avem aceasta mina de aur in mintile geniale ale tinerilor

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a anuntat ca a stabilit cu omologii sai de la Economie si Aparare sa creeze un program national de drone in Romania. Bogdan Ivan, despre programul national de drone .

Sfarsitul grevei din Posta, anuntat de Ministerul Digitalizarii printr-o filmare cu telefonul: Salariile vor creste in doua etape de la 1 iulie

Ministrul Digitalizarii Bogdan Ivan a anuntat marti seara o solutie de compromis care sa inchida greva generala din Posta Romana: un nou contract colectiv de munca semnat care prevede o crestere medie cuprinsa intre 350 lei si 370 de lei in doua etape, de la 1 iulie si 1 septembrie. Anuntul a fost facut de Ministerul Digitalizarii printr-o filmare cu telefonul, postata pe Facebook si retrasa la scurt timp.

Angajatii Postei Romane renunta la greva. Postasii vor primi majorari salariale, in doua transe

Activitatea angajatilor de la Posta Romana va fi reluata, a anuntat ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Gruia-Ivan.

Ministrul Cercetarii anunta ca activitatea la Posta Romana se reia de miercuri

Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Gruia-Ivan, a anuntat ca, in urma negocierilor, s-a ajuns la o forma finala a contractului colectiv de munca la Posta Romana si ca activitatea va fi reluata de miercuri, potrivit spotmedia. ro. Dupa zeci de ore de negocieri s-a ajuns la o forma finala a Contractului colectiv de munca dintre .

Ciolacu cere rezolvarea rapida a conflictului de la Posta: in cazul in care, Doamne fereste, pensiile nu ajung la destinatie, domnul director va pleca

Premierul Marcel Ciolacu spune ca a discutat luni seara atat cu ministrul PSD al Digitalizarii, Bogdan Ivan, cat si cu directorul general al Postei, Valentin Stefan PNL) carora le-a transmis sa rezolve problema cat se poate de repede. in cazul in care, Doamne fereste, nu ajung pensiile la destinatie din cauza unei greve la Posta Romana, cred ca domnul director va pleca, a declarat marti Ciolacu.

Bogdan Ivan, despre negocierile cu sindicalistii Postei: Am ajuns pe o forma finala a contractului colectiv de munca si cu o propunere agreata la nivel verbal cu doua cresteri de salarii in 2024 (VIDEO)

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a vorbit despre negocierile cu sindicatele angajatilor din Posta Romana, marti, la Stirile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, si a anuntat ca a fost creionata o forma finala a contractului colectiv de munca si exista, in acelasi timp, si o propunere agreata la nivel verbal cu doua cresteri in cursul anului 2024, una la 1 iulie si una la 1 septembrie, intr-un cuantum mediu de 350 370 de lei net.

Bogdan Ivan, despre vizita facuta in China de seful Postei: Nu am fost informat nici inainte, nici dupa. Astept in scris explicit scopul, durata vizitei si ceea ce propune mai departe (VIDEO)

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a vorbit despre vizita facut in China de seful Postei Romane, luni, pe B1 TV, la News Pass cu Laura Chiriac, si a precizat ca a transmis o solicitare oficiala pentru a afla scopul, durata vizitei si ceea ce propune mai departe in interesul companiei.

Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, despre greva de la Posta Romana: imi doresc ca oamenii sa isi primeasca salariile la timp si niste salarii mai bune (VIDEO)

Bogdan Ivan, ministrul digitalizarii, a declarat intr-o interventie pentru B1 TV, in contextul in care postasii anunta ca intra in greva, ca vor fi discutate mai multe scenarii privind cresterea veniturilor angajatilor Postei pentruc a situatia sa fie deblocata: Ma intereseaza foarte mult cei peste 20. 000 de angajati ai Postei Romane care muncesc in conditii precare, care au o munca care impune foarte mult efort fizic si intelectual si care merita venituri mult mai mari. in urma discutiilor si simularilor tehnice pe care le-am facut si impreuna cu cei din Consiliul de Administratie si impreuna cu managementul, si impreuna cu sindicatul permanent transparent si deschis suntem in momentul de fata unor scenarii de discutie foarte clare in care managementul companiei sa isi asume respectarea drepturilor salariatilor din aceasta companie si in acelasi timp sa gaseasca solutii de crestere a veniturilor in companie ca sa sustina aceste cresteri de venituri pentru angajati.

Romania poate deveni digitalizata pana la finalul anului: se vor introduce servicii de cloud

Pana la finalul acestui an, putem sa avem servicii de cloud in Romania, a declarat, miercuri, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan.

Romanii vor putea sa isi plateasca facturile direct la postas

Romanii vor putea achita curand facturi cu cardul direct la postas. in acest scop, Posta Romana a achizitionat 7. 000 de dispozitive mobile, a anuntat ministrul digitalizarii, Bogdan-Gruia Ivan, citat de Radio Romania Actualitati .

Romanii vor putea plati cu cardul facturile direct la postas. Au fost cumparate 7.000 de dispozitive mobile

Posta Romana a cumparat 7. 000 de dispozitive mobile care permit procesarea de plati direct la persoana, atunci cand aduce postasul o factura. Nu se stie data de la care va fi valabila plata cu cardul direct la postas Miercuri, a fost efectuata prima plata-test pentru a se verifica functionarea sistemului, a anuntat ministrul digitalizarii, Bogdan-Gruia Ivan. E un pas extrem de important.

Ministrul Ivan, despre TikTok: Haideti sa nu trecem in extrema de a inchide o anumita platforma Statul va raporta direct la Meta, Google si TikTok ce continut denigrator sa fie dat jos in zeci de minute

Ministrul Digitalizarii PSD), Bogdan Ivan, respinge ideea inchiderii TikTok, lansata de colegul sau de partid Lucian Romascanu. Haideti sa nu trecem intr-o extrema, cea de a inchide o anumita platforma. Trebuie sa avem reguli clare pentru toate platformele, pentru continutul urcat pe platforme indiferent de partidul sau de liderul politic care promoveaza un astfel de continut, a spus Ivan.

Bogdan Ivan: Pana la finalul acestui an, putem sa avem servicii de cloud in Romania

Pana la finalul acestui an, putem sa avem servicii de cloud in Romania, a declarat, miercuri, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, la o masa rotunda pe tema solutiilor digitale pentru combaterea economiei informale din Romania.

Ministrul Digitalizarii: Nu vreau sa se panicheze lumea ca o sa interzicem TikTok-ul Un nou mecanism va elimina continutul ilegal in maxim 60 de minute

Bogdan Ivan PSD), ministrul Digitalizarii, a reactionat marti dupa ce lideri ai PSD si PNL au sustinut pentru HotNews. ro ca platforma TikTok trebuie reglementata urgent in acest an electoral. Nu vreau sa se panicheze lumea ca o sa interzicem de maine TikTok-ul sau orice alta aplicatie, ci vorbim despre niste reguli foarte clare care vor guverna cand vorbim despre deepfake, informarea gresita a oamenilor, a spus Ivan pentru B1 TV.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )