Libnet.ro
watchshop.ro

20:00

Dinamo, situatie dramatica - Mircea Rednic a platit motorina pentru autocar

Hotnews Hotnews,
 Dinamo, situatie dramatica - Mircea Rednic a platit motorina pentru autocar

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a enumerat, joi, o serie de probleme pe care le intampina din cauza dificultatilor financiare, tehnicianul fiind nevoit sa achite motorina si plata pentru asigurarea autocarului pentru deplasarile formatiei sale. continuă pe Hotnews

Situatia dramatica in care a ajuns Dinamo Bucuresti. Mircea Rednic a platit polita RCA si motorina pentru autocar

Continua situatia dramatica la Dinamo, care este din ce in ce mai aproape de retrogradarea in Liga a 2-a. Joi, Mircea Rednic, antrenorul Cainilor, a vorbit despre problemele financiare ale clubului intr-o conferinta de presa.

Un medic din Franta a vandut 220 de certificate verzi false. Cate mii de euro au platit pacientii pentru ele

Solutiile digitale au fost o tema recurenta in raspunsul la pandemie si sunt propuse in mod regulat ca o cale de minimizare a fraudei in procesul de certificare a vaccinurilor. Cu toate acestea, cresterea infractionalitatii cibernetice sporeste riscurile unei increderi excesive in aceste tehnologii, permitand potential infractorilor sa se infiltreze in spatiul de certificare a .

Situatie dificila la Dinamo. Antrenorul plateste motorina autocarului pentru deplasari

Mircea Rednic a dezvaluit, joi, intr-o conferinta de presa, ca a echipa trece in continuare prin momente delicate din punct de vedere financiar.

carturesti.ro

actualitate, 20:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1831 seconds )