Libnet.ro
watchshop.ro

07:00

Directorul CFR Calatori, dupa ce 30 de copii au stat blocati 8 ore in tren: De ce ma intrebati pe mine? Vor primi apa cand ajung la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Directorul CFR Calatori, dupa ce 30 de copii au stat blocati 8 ore in tren: De ce ma intrebati pe mine? Vor primi apa cand ajung la Bucuresti

Directorul CFR Calatori, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineata, la Antena 3, ca directorii CFR au incercat sa gaseasca miercuri noaptea o solutie pentru trenul blocat in camp si a reactionat iritat cand a fost intrebat de ce nu s-a gasit o solutie pentru cei 30 de copii care au stat 8 ore in tren. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Directorul CFR Calatori, dupa ce zeci de copii au stat blocati 9 ore intr-un tren: De ce ma intrebati pe mine? incercati dumneavoastra sa gasiti solutii!

Trenul Mangalia - Arad a acumulat peste noua ore de intarziere dupa ce a ramas blocat pe camp in zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune in linia de contact. Trenul era plin cu copii care se intorceau din tabara. Directorul CFR Calatori, Ovidiu Vizante, a reactionat vizibil iritat, la Antena 3, intrebat de ce nu s-a gasit o solutie pentru acei copii: incercati dumneavoastra sa gasiti la ora aceea solutii! incercati sa gasiti transbordare la ora 00:00, la 1. 000 de calatori, cati sunt intr-un tren. Florin Citu, despre atitudinea sefului CFR Calatori in cazul trenurilor blocate in camp: Nu mi se pare normal in schimb, Catalin Drula ii ia apararea.

Directorul CFR, explicatii dupa ce a spus ca nu el trebuie intrebat de calatorii blocati in trenuri

Directorul CFR Calatori, Ovidiu Vizante, a dat explicatii dupa ce a spus ca nu el trebuie intrebat de solutii pentru calatorii blocati pe camp, in doua trenuri. intr-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabara, de la Costinesti.

Scuzele directorului CFR Calatori, dupa ce a spus ca le da abia la Bucuresti apa copiilor blocati 8 ore in tren: E pe fondul oboselii

Directorul CFR Calatori, Ovidiu Vizante, a tinut sa explice contextul afirmatiei sale din aceasta dimineata intr-o discutie telefonica cu presa, potrivit careia le va da apa copiilor blocati 8 ore in tren abia cand vor ajunge la Bucuresti.

Florin Citu: Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa

Premierul Florin Citu spune ca, daca directorul CFR ar fi fost un angajat direct al Guvernului, la aceasta ora ar fi fost deja demis.

Cum explica directorul CFR Calatori reactia nepotrivita in cazul trenului plin de copii care a stat in camp 9 ore: Un moment de lipsa de concentrare pe fondul oboselii dupa o noapte petrecuta la serviciu

Ovidiu Vizante, directorul CFR Calatori, a fost criticat dur dupa declaratii facute joi dimineata in cazul trenului Mangalia - Arad care a acumulat peste 10 ore intarziere si in care se afla zeci de copii intorsi din tabara. A fost un moment de lipsa de concentrare pe fondul oboselii acumulate dupa o noapte petrecuta la serviciu, a spus Vizante, intr-o declaratie in care incearca sa explice iesirea. La ora 15. 20, trenul in cauza avea 10 ore si jumatate intarziere si trecuse de Filiasi, iar de la Bucuresti a mai adaugat o ora la intarzierea totala.

Directorul CFR, dupa ce 30 de copii au stat blocati 8 ore intr-un tren: De ce ma intrebati pe mine? incercati dumneavoastra sa gasitii solutii!

Antena 3 a prezentat reactia halucinanta a directorului CFR dupa ce trenul de calatori cu zeci de copii a fost blocat pe camp toata noaptea.

Citu, despre directorul din CFR Calatori: Daca ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa

Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa, este reactia premierului Florin Citu in cazul directorului CFR Calatori, Ovidiu Vizante. Reamintim ca Vizante a reactionat vizibil iritat, la Antena 3, intrebat de ce nu s-a gasit o solutie pentru acei copii: incercati dumneavoastra sa gasiti la ora aceea solutii! incercati sa gasiti transbordare la ora 00:00, la 1. 000 de calatori, cati sunt intr-un tren.

Florin Citu, despre atitudinea sefului CFR Calatori in cazul trenurilor blocate in camp: Nu mi se pare normal in schimb, Catalin Drula ii ia apararea

Premierul Florin Citu considera ca nu este normal ca seful de la CFR Calatori, Ovidiu Vizante, sa spuna ca solutia este in alta parte, nu la el, in cazul trenurilor blocate in camp timp de noua ore. Nu mi se pare normal ca intr-o astfel de situatie seful de la CFR Calatori sa spuna ca solutia e in alta parte. Solutia e a celor care administreaza, a spus Citu. O reactie legata de atitudinea lui Ovidiu Vizante a avut si Catalin Drula, ministrul transporturilor, insa a fost una de aparare a sefului CFR Calatori.

Scandal in Guvern. Florin Citu, atac dur la adresa lui Drula: Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa

Premierul Florin Citu a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca daca directorul CFR ar fi fost in subordinea sa, nu a lui Catalin Drula, pana la aceasta ora era demis.

Ministrul Transporturilor: Mecanicul implicat in accidentul feroviar de la Fetesti era sub influenta alcoolului Despre trenul plin cu copii: Putea sa i se intample copilului meu. imi cer scuze

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a declarat joi dimineata ca mecanicul de locomotiva al trenului privat implicat in accidentul de la Fetesti era sub influenta alcoolului. intrebat la Antena 3 daca se confirma informatia ca mecanicul de locomotiva al trenului care a depasit semnalul de oprire ar fi adormit, ministrul a spus: inteleg ca nici sistemul automat de franare a trenului nu era functional. inteleg ca mecanicul de locomotiva era si sub influenta bauturilor alcoolice. Pe de alta parte, ministrul i-a luat apararea lui Ovidiu Vizante, seful CFR Calatori, dupa ce un tren cu copii care se intorceau de la mare a stat noua ore in camp.

actualitate, 07:00

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )