Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Directorul STB, acuzatii grave: Exista angajati care fura carburanti si piese de schimb Sindicalistul care a organizat greva risca sa plateasca prejudicii de 10 milioane de lei (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Directorul STB, acuzatii grave: Exista angajati care fura carburanti si piese de schimb Sindicalistul care a organizat greva risca sa plateasca prejudicii de 10 milioane de lei (VIDEO)

Adrian Crit, director general STB, a declarat joi seara in emisiunea moderata de Nadia Ciurlin ca decizia Instantei privind suspendarea grevei exista in fiecare punct de lucru . Acesta a raspuns astfel liderului de sindicat . continuă pe B1 TV

Monica Pop face acuzatii grave: Totul este o inselatorie ordinara!. Cum sunt pacaliti multi romani, de fapt

Monica Pop trage un semnal de alarma cu privire la pericolul la care sunt expusi multi romani pe internet. Recent, imaginea medicului oftalmolog a fost asociata cu niste medicamente false de slabit, pentru a pacali oameni cu privire la rezultatele spectaculoase si pentru a le induce o falsa incredere. Afland de existenta acestora, Monica Pop .

Directorul STB acuza liderii sindicali de infuenta nefasta asupra oamenilor: Noi nu negociem pentru o greva care e ilegala

Acuzatii grave si tensiuni intre conducerea societatii de transport public in Bucuresti si sindicalisti. Directorul STB a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca aceasta greva este ilegala si le cere angajatilor sa isi indeplineasca atributiie de serviciu.

Directorul STB acuza liderii sindicali de influenta nefasta asupra oamenilor: Noi nu negociem pentru o greva care e ilegala

Acuzatii grave si tensiuni intre conducerea societatii de transport public in Bucuresti si sindicalisti. Directorul STB a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca aceasta greva este ilegala si le cere angajatilor sa isi indeplineasca atributiile de serviciu.

Florin Citu, acuzatii grave la adresa lui Alexandru Rafila: As vrea sa vad cum a fost fundamentata decizia

Liderul PNL si-a exprimat nemultumirea vizavi de renuntarea Romaniei privind certificatul verde de vaccinare la locul de munca. Potrivit lui Florin Citu, decizia ii apartine ministrului Sanatatii, caruia ii cere sa-i explice fundamentul pe care s-a bazat cand a luat aceasta hotarare in detrimentul ratei de vaccinare. Florin Citu reclama scaderea numarul de vaccinari Liderul .

Directorul STB propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de munca

Directorul general al Societatii de Transport Bucuresti STB), Adrian Crit, a declarat vineri ca propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de munca, dar cu conditia ca vineri angajatii STB sa iasa pe traseu.

Directorul STB, Adrian Crit: Propun deschiderea negocierilor contractului colectiv de munca, cu conditia ca angajatii sa intre de azi pe traseu. Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza intereselor unor lideri sindicali (VIDEO)

Directorul Societatii de Transport Bucuresti, Adrian Cret, a facut noi declaratii, vineri, in a doua zi de greva ilegala a lucratorilor STB, si a propus deschiderea negocierilor pe contractul colectiv de munca, cu conditia ca .

Adrian Crit, directorul STB, reactie la greva ilegala: Angajatii isi pericliteaza locul de munca. Cineva, cu buna stiinta, a incalcat contractul colectiv de munca. Pe traseu sunt 3 vehicule (VIDEO, GALERIE FOTO)

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti STB) continua si vineri protestul. Tramvaiele, troleibuzele si autobuzele nu au iesit pe traseu nici vineri, desi, joi, Tribunalul Bucuresti a stabilit ca greva e ilegala si a dispus reluarea .

Directorul STB va cere in instanta suspendarea grevei. Adrian Crit: E ilegala in conditii de pandemie. Sunt documente care vor sta la baza unei plangeri penale. Interesele sindicale trebuie sa inceteze

Directorul Societatii de Transport Bucuresti, Adrian Crit, sustine ca greva spontana de joi dimineata este ilegala in conditii de pandemie. Oficialul a anuntat ca va fi initiata o plangere penala impotriva unor lideri de sindicat.

Acuzatii grave, aduse la adresa lui Catalin Zmarandescu. Cum ar fi incalcat regulamentul de la Survivor Romania 2022

Nici nu a trecut mult de la momentul in care au ajuns in Republica Dominicana ca faimosii si razboinicii ar fi inceput deja sa incalce regulamentul. Catalin Zmarandescu ar fi cel care s-a abatut de .

Tudor Chirila, scos din sarite de situatia generata de greva STB: De ce mereu cetatenii care platesc taxe trebuie sa fie victimele mafiei politice?

Tudor Chirila a intervenit in scandalul grevei in transportul in comun dupa ce, vineri, angajatii STB au continuat a doua zi de proteste, timp in care niciun autobuz, troleibuz sau tramvai nu au iesit pe traseu. Situatia creata a fost una extrem de tensionata, iar victimele nu au fost, nimeni altele, decat cetatenii Capitalei. Drept .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1498 seconds )