Libnet.ro
carturesti.ro

17:15

Ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii Enel, in contextul cresterii substantiale a preturilor la energie electrica

B1 TV B1 TV,
Ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii Enel, in contextul cresterii substantiale a preturilor la energie electrica

Presedintele Klaus Iohannis a primit, marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie Enel Group, in contextul in care liberalizarea pietei de energie a dus la cresterea accelerata a preturilor, iar pentru iarna se asteapta facturi mari . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Francesco Starace, CEO Enel Group

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit marti, 14 septembrie 2021, la Palatul Cotroceni, delegatia Enel Group, condusa de Francesco Starace, CEO Enel Group. in cadrul intrevederii, conducerea Enel Group a prezentat activitatea companiei si planuri de investitii ambitioase. Care vizeaza dezvoltarea de noi capacitati de productie a energiei electrice din resurse regenerabile. Precum si obiective .

Premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis, discutii cu reprezentantii ENEL. intrevederile vin pe fondul scumpirilor la energie

Premierul Florin Citu are programata o intrevedere cu reprezentantii ENEL, marti, la Palatul Victoria. Ulterior, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis se va intalni si el cu o delegatie a companiei, delegatie condusa de Francesco Starace, .

Klaus Iohannis cere masuri pentru protejarea consumatorilor vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a cerut conducerii Enel Grup sa colaboreze cu autoritatile statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili, dar si companiile afectate de cresterea accelerata a preturilor la energie. La randul sau, Enel Grup a transmis ca este interesat de a fi in continuare un partener pe termen lung al statului roman, potrivit Digi24.

Klaus Iohannis considera ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, conducerii Enel Grup ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al autoritatilor statului, in vederea identificarii celor mai potrivite masuri destinate protejarii consumatorilor vulnerabili, dar si firmelor din sectorul productiv, puternic afectate de actuala crestere a preturilor la energie.

Tudor Chirila il acuza pe Klaus Iohannis ca, dupa doua mandate de presedinte, va lasa educatia asa cum a gasit-o

Tudor Chirila acuza ca proiectul girat de Klaus Iohannis, Romania Educata, e doar un proiect de imagine, si ca nu schimba, de fapt, nimic, pentru elevii si parintii din Romania.

TURCAN: Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca o noua tergiversare va duce la o intarziere in adoptarea normelor metodologice, avertizeaza ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.

Cine este directorul liceului ales de Klaus Iohannis pentru deschiderea anului scolar. A debutat in invatamant ca suplinitor necalificat

Presedintele Klaus Iohannis a preferat Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an scolar.

Vesti bune pentru romani in perioada scumpirilor de la gaze. Klaus Iohannis intervine

Romanii sunt ingrijorati dupa anuntul privind scumpirea gazelor, iar unii dintre ei deja au primit facturi majorate. Ce face Klaus Iohannis, dupa ce romanii s-au plans de scumpirile la gaze in acest sens, presedintele Klaus Iohannis a decis sa treaca la actiuni. Seful statului si premierul Florin Citu urmeaza sa se intalneasca cu CEO-ul Enel, .

Mesajul lui Klaus Iohannis, in prima zi de scoala

Presedintele Klaus Iohannis a spus luni cu ocazia inceperii noului an scolar ca mentinerea scolilor deschise depinde de respectarea regulilor sanitare si de vaccinare. Seful statului a participat la ceremoniile dedicate inceperii noului an scolar la Liceul Tehnologic Carol I Valea Doftanei: A trebuit sa ne adaptam cu totii cat se poate de repede si .

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani la inceputul anului scolar. Ce spune despre scoala cu prezenta fizica

Momentul mult asteptat al inceperii scolii a venit, astfel ca trei milioane de elevi vor reveni incepand de astazi in banci. Klaus Iohannis a dorit sa fie alaturi de dascali, elevi si parinti, astfel ca acesta a transmis un mesaj de incurajare la inceputul acestui an scolar. De asemenea, presedintele a reamintit ca pandemia nu .

actualitate, 17:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )