Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Djokovic retinut A DOUA OARA. Ce a invocat guvernul australian de data aceasta

România Liberă România Liberă,
Djokovic retinut A DOUA OARA. Ce a invocat guvernul australian de data aceasta

Novak Djokovic a fost retinut din nou in Australia, dupa ce autoritatile i-au retras viza pentru a doua oara si l-au declarat starul sarb un pericol public, scrie The Telegraph. Novak Djokovic a fost retinut din nou sambata in Australia, dupa ce autoritatile i-au anulat viza pentru a doua oara si l-au declarat pe starul . continuă pe România Liberă

Documente: Motivele pentru care viza lui Djokovic a fost anulata a doua oara. Autoritatile australiene renunta la argumentul pentru care viza sarbului a fost anulata initial!

Novak Djokovic a fost retinut sambata dimineata si trimis in detentie inapoi la hotelul de imigranti. El va afla duminica dimineata daca avocatii vor reusi sa ii recastige viza de intrare in Australia. intre timp, au aparut documentele care arata motivele din spatele anularii vizei sale de catre Ministerul de Imigratie din Australia. Acestea arata ca viza sa a fost a doua oara anulata pe baza altor argumente, diferite de cele careau condus la prima anulare. in plus, autoritatile recunosc indirect ca motivele invocate pentru a anula prima oara viza sa nu stau in picioare, nefiind folosite in motivatia a doua de anulare. Pe scurt spus, viza sarbului nu ar fi trebuit sa fie anulata sub pretextul gasitla vama, iar acum ar fi avut-o fara nicio problema.

Novak Djokovic ar putea fi interzis in Australia timp de 3 ani, dupa decizia guvernului de a-i anula viza pentru a doua oara. Liderul ATP ar urma sa fie retinut sambata, in asteptarea expulzarii

Novak Djokovic ar urma sa fie retinut sambata, dupa decizia guvernului australian de a-i anula viza pentru a doua oara. Liderul mondial din tenisul masculin ar urma sa fie expulzat si sa primeasca o interdictie .

Ministrul Culturii, bolnav de COVID-19 pentru a doua oara. Romascanu: M-am protejat, dar Omicron se descurca mai bine

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu s-a imbolnavit, pentru a doua oara de COVID-19. Social democratul spune ca s-a izolat imediat ce a aflat. Romascanu sustine ca s-a protejat rezonabil, dar este de parere ca Omicron .

Cum a furat Augustin Viziru din magazine in Anglia. A doua oara a fost prins, ireal ce s-a intamplat

Augustin Viziru a povestit intr-un podcast cum a furat din magazinele din Anglia. S-a intamplat in adolescenta, iar dupa ce a fost prins, acesta a spus ca nu a mai repetat experienta de atunci. Desi tatal i-a spus sa nu recurga vreodata la gestul de a fura, el nu si-a ascultat parintele, pe cand avea .

O jucatoare din circuitul WTA, interzisa de Guvernul Australian, gata sa actioneze in instanta

Cazul Djokovic se repeta si in WTA. Renata Voracova, jucatoare din Cehia, numarul 82 mondial in clasamentul de dublu, s-a ales cu viza anulata, pentru simplul motiv ca nu este vaccinata anti-COVID, desi a dovedit .

Guvernul australian, sfasiat mediatic: Djokovici? Un iresponsabil! Dar si noi ne-am comportat jalnic

Presa din Melbourne continua sa atace Guvernul condus de prim-ministrul Scott Morrison, din cauza unui scandal care a scos la iveala incompetenta autoritatilor.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,159 seconds )