Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

DOCUMENT incepe marea imparteala: Ce decizie a luat Guvernul Ciuca pentru a numi mai usor prefectii si subprefectii

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT incepe marea imparteala: Ce decizie a luat Guvernul Ciuca pentru a numi mai usor prefectii si subprefectii

Prima masura a guvernului Ciuca, Ordonanta de Urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Potrivit acesteia, poate fi numita in functia de prefect, respectiv de subprefect o persoana care nu a absolvit programele de formare specializata, cu conditia ca in termen de maximum 2 ani de la data emiterii actului de numire in functie sa absolve un astfel de program. Anterior, termenul fusese de 1 an de zile. continuă pe Hotnews

Guvernul Ciuca se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria. Rectificarea bugetara, pe ordinea de zi

Guvernul Ciuca se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria, iar pe ordinea de zi se afla rectificarea bugetara. Premierul a declarat joi ca se vor analiza elementele privind rectificarea bugetara si deficitul inregistrat la .

Joi la ora 10 se da votul pentru Guvernul Ciuca

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc joi in sedinta comuna, de la ora 10, pentru a se investi Guvernul Ciuca, au decis Birourile permanente ale celor doua Camere. Conducerea Parlamentului a mai decis, in sedinta de marti seara, ca audierile ministrilor propusi in viitorul Guvern PNL PSD UDMR sa aiba loc miercuri, in .

Masurile pregatite de Guvernul Ciuca pentru populatie. Romanii primesc bani pentru masina de familie

Parintii cu trei copii ar putea fi scutiti de plata contributiei la sanatate. Fratii majori sau bunicii vor putea incasa indemizatia de crestere a copilului daca mama sau tatal se intorc la munca. Iar romanii vor obtine bani a-si cumpara masina de familie. Sunt cateva dintre masurile propuse de Guvernul Ciuca in programul de guvernare.

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD in Guvernul Ciuca

Liderii PSD au votat, astazi, in sedinta Consiliului Politic National, desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru functia de vicepremier. Grindeanu este si ministrul Transporturilor in Guvernul Ciuca, potrivit Digi24.

Sorin Grindeanu va fi vicepremier in Guvernul Ciuca

Liderii PSD au votat, astazi, in sedinta Consiliului Politic National, desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru functia de vicepremier. Grindeanu este si ministrul Transporturilor in Guvernul Ciuca, potrivit Digi24.

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Toti ministrii din Guvernul Ciuca au primit avize pozitive in comisiile de specialitate din Parlament. Urmeaza votul de investitura, joi

Toti ministrii din Guvernul Nicolae Ciuca au primit, miercuri, avize pozitive in comisiile de specialitate din Parlament. Senatorii si deputatii vor da joi, de la ora 10. 00, votul de investitura.

Ministrii propusi in Guvernul Ciuca sunt audiati miercuri in comisiile parlamentare de specialitate

Ministrii propusi in Cabinetul Ciuca sunt audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, de la ora 10. Premierul desemnat Nicolae Ciuca a depus marti programul de guvernare si lista ministrilor la Parlament. Votul pentru investirea .

Ludovic Orban: Guvernul Ciuca va fi incapabil sa faca reforme. Va distribui resursele in mod subiectiv, discriminatoriu, pe baza de clientelism politic

Ludovic Orban a criticat dur noul guvern investit in Parlament, condus de Nicolae Ciuca. Ludovic Orban a spus ca acest guvern este unul al tradarii, realizat prin inselaciune: Am considerat ca este onorabil si demn .

Guvernul Ciuca, la testul Parlamentului.Citu evita sa conduca sedinta, in calitate de sef al Senatului, alaturi de un lider PSD |VIDEO

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, unde va fi dezbatut si votat Cabinetul Ciuca, a inceput. Toti ministrii propusi in Guvern si sustinuti de alianta PNL-PSD-UDMR si minoritati au fost avizati favorabil, miercuri, in comisiile de specialitate. Florin Citu evita sa conduca sedinta, in calitate de presedinte al Senatului, alaturi de Marcel Ciolacu.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1455 seconds )