Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zile

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zile

Institutul National de Sanatate Publica cere instituirea carantinei zonale pentru 14 zile in zona metropolitana a municipiului Bucuresti definita conform legii 3512001) - Bucuresti + judetul Ilfov - avind in vedere cresterea alarmanta a numarului de infectii COVID-19. Documentul care recomanda carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov pentru 14 zile, obtinut de HotNews. ro, a fost transmis Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat, comandantul actiunii, care nu au luat inca o decizie. continuă pe Hotnews

INSP propune carantina in Bucuresti si in Ilfov. Citu nu vrea Ce prevede legea si unde e decizia

Explozia de cazuri de COVID-19 a facut Institutul National pentru Sanatate PublicaINSP) sa propuna instituirea carantinei in Bucuresti si in Ilfov. in documentul transmis catre prefecturile Bucuresti, Ilfov, ministerul Sanatatii si lui Raed Arafat, se propune ca masura sa fie aplicata considerandu-se ca este vorba de zona metropolitana a Bucurestiului, de vreme ce parte a populatiei din Ilfov lucreaza in Bucuresti si invers. DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zileCitu spune ca nu carantineaza Capitala si Ilfovul, dar vrea cat mai rapid acces doar cu certificat verde COVID la toate activitatile, inclusiv la magazine: Nu e o restrictionare, e doar o triere.

Raed Arafat raspunde la propunerea INSP privind carantinarea Bucurestiului si judetului Ilfov

Raed Arafat, secretar de stat, a comentat propunerea Institutul National de Sanatate Publica INSP) privind instituirea carantinei in Capitala si judetul Ilfov. Impactul este unul mult mai complex decat aspectul sanitar. Vom analiza si alte masuri suplimentare.

ASTAZI Guvernul va aproba suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pentru achizitionarea de vaccinuri DTPA

Executivul va aproba in sedinta de astazi alocarea unor sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii, conform Agerpres.

Raed Arafat: Masurile se adapteaza evolutiei pandemiei. Nu s-a discutat intrarea in lockdown a Bucurestiului

Avand in vedere explozia de cazuri de COVID-19 din tara, Raed Arafat a vorbit despre eventualele restrictii pe care autoritatile le-ar putea impune in acest context. in primul rand, este important sa respectam masurile deja .

Raed Arafat nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei: Virusul a gasit un teren foarte prielnic

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei, intrucat, in lipsa vaccinarii, virusul gaseste aici un teren foarte prielnic.

Raed Arafat: Au sosit primele 200 de concentratoare de oxigen si au fost distribuite la Pipera. Urmeaza sa mai vina inca 50 si vor fi trimise la Iasi (VIDEO)

Confruntata cu un val 4 al pandemiei extrem de agresiv, Romania cere sprijin international, solicitand medicamentul Tocilizumab si concentratoare de oxigen, necesare pentru pacientii cu COVID. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat o .

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )