Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Dodon ii cere Maiei Sandu sa initieze discutii cu Vladimir Putin pe subiectul livrarii gazelor: Trebuie sa urce in avion si sa zboare urgent la Moscova

Adevărul Adevărul,
Dodon ii cere Maiei Sandu sa initieze discutii cu Vladimir Putin pe subiectul livrarii gazelor: Trebuie sa urce in avion si sa zboare urgent la Moscova

Fostul sef de stat, Igor Dodon, a indemnat conducerea Republicii Moldova sa initieze de urgenta un dialog cu presedintele rus, Vladimir Putin, privind semnarea unui acord de livrare a gazelor naturale catre R. Moldova. Ex-presedintele o avuza pe Maia Sandu de faptul ca nu ar dori sa aiba intrevederi cu liderul de la Kremlin. continuă pe Adevărul

VLADIMIR PUTIN: Rusia nu foloseste gazele ca o pe arma si este gata sa ajute Europa

Presedintele rus Vladimir Putin a declarant ieri ca Rusia nu foloseste gazele naturale ca pe o arma si ca este gata sa ajute Europa sa atenueze criza energetica, in timp ce Uniunea Europeana a organizat un summit de urgenta pentru a discuta solutii la preturile care au atins niveluri record, transmite Reuters, citata de News. ro.

VLADIMIR PUTIN: Mai multe grupuri teroriste sunt active in Afganistan

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ieri impotriva unui aflux in Afganistan de jihadisti veniti din Siria si Irak, exprimandu-si preocuparea in legatura cu o destabilizare a unor tari aliate Moscovei in Asia Centrala, relateaza AFP, citata de Agerpres.

VLADIMIR PUTIN: Cursa inarmarii dintre Rusia si SUA este in plina desfasurare

Presedintele rus Vladimir Putin a expus ieri viziunea Kremlinului asupra mai multor probleme din actualitatea internationala, de la cursa inarmarilor dintre Rusia si SUA pana la situatia opozitiei ruse, declarand ca nu este de acord cu cei care sustin ca democratia a murit in Rusia, relateaza agentiile de presa Interfax si RIA Novosti, citate de Agerpres.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru rusul care a primit Nobelul pentru Pace: Nu ii va servi drept scut

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca Premiul Nobel pentru Pace primit de Dmitry Muratov nu ii va servi drept scut si va fi declarat agent strain daca incalca legea, scrie The Moscow Times.

Renato Usatii, despre retinerea lui Stoianoglo: A fost organizata de gruparea lui Viorel Morari, cu banii lui Plahotniuc si realizata cu mainile Maiei Sandu

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat ca retinerea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a fost organizata de gruparea lui Viorel Morari, implicati banii lui Plahotniuc si totul facut cu mainile Maiei Sandu.

Vladimir Putin: Rusia e pregatita sa creasca livrarile de gaze daca Europa o cere, dar doreste si contracte pe termen lung

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca Rusia este pregatita sa creasca livrarile de gaze catre Europa daca aceasta o va cere, respingand sugestiile ca Moscova ar limita aceste livrari din motive politice, dar pe de alta parte el a solicitat tarilor europene sa incheie cu Gazprom contracte pe termen lung.

Vladimir Putin cere accelerarea campaniei de vaccinare din Rusia, dupa o o zi cu un nou record de morti

Presedintele rus Vladimir Putin cere accelerarea campaniei de vaccinare din Rusia impotriva noului coronavirus, dupa ce bilantul deceselor zilnice asociate COVID-19 a atins cel mai inalt nivel al sau de la inceputul pandemiei.

Vladimir Putin: Rusia nu foloseste energia ca o arma

Presedintele Vladimir Putin a respins acuzatiile cum ca Rusia ar creste intentionat preturile gazelor in Europa pentru o posibila manipulare a pietei.

Acuzat ca manipuleaza piata, Vladimir Putin a transmis Europei ca Rusia este gata sa ii furnizeze gaz suplimentar. Ce a spus presedintele rus despre criza preturilor la energie

Federatia Rusa este pregatita sa livreze Europei tot gazul natural de care are nevoie, a declarat presedintele Vladimir Putin, care pune actuala criza energetica de pe continent pe seama unor politici esuate, nu pe problemele .

Vladimir Putin solicita accelerarea campaniei de vaccinare in Rusia, dupa un nou record al deceselor zilnice

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca Rusia trebuie sa isi accelereze campania de vaccinare impotriva noului coronavirus, dupa ce bilantul deceselor zilnice asociate COVID-19 a atins cel mai inalt nivel al sau de la inceputul pandemiei, informeaza Reuters.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )