Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Doi copii trasi pe sanii de o masina au alunecat pe contrasens si s-au izbit de un alt autoturism, in Stejarisu, Sibiu

Antena3 Antena3,
Doi copii trasi pe sanii de o masina au alunecat pe contrasens si s-au izbit de un alt autoturism, in Stejarisu, Sibiu

Doi adolescenti raniti au ajuns la spital, marti seara, dupa ce au alunecat si s-au izbit de un autoturism, fiind trasi pe sanii de o alta masina, in localitatea Stejarisu, din comuna Iacobeni, judetul Sibiu. continuă pe Antena3

Accident groaznic in judetul Bistrita. Doi copii au murit dupa ce trenul a lovit masina in care calatoreau

Doi copii au murit dupa ce trenul a lovit masina in care calatoreau, in judetul Bistrita Nasaud. Accidentul s-a produs duminica, 16 ianuarie 2022, pe raza localitatii Micestii de Campie. in judet a fost declansat Planul rosu de interventie. S-a constatat ca in automobilul lovit de tren se aflau doi barbati si doi minori de .

Masina spulberata de tren intr-o localitate din Bistrita-Nasaud: Doi copii au murit. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav s-a produ duminica seara in Bistrita-Nasaud. Un autoturism in care se aflau un adult si doi copii a fost lovit de un tren, pe raza localitatii Micestii de Campie. in urma impactului .

Plan rosu de interventiein Bistrita-Nasaud. Un autoturism in care se aflau un adult si doi copii, lovit de un tren

Un autoturism in care se aflau un adult si doi copii a fost lovit de un tren, duminica seara, in localitatea Micestii de Campie, iar prefectul judetului Bistrita-Nasaud a declansat Planul rosu de interventie. in tren se aflau circa 20 de calatori, iar pana in prezent nu au fost comunicate informatii despre eventuale victime.

Doi copii au murit dupa ce o masina a fost lovita de tren in Bistrita-Nasaud. S-a activat Planul Rosu de Interventie

Doi copii au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren de persoane. Autoritatile din Bistrita-Nasaud au declansat Planul Rosu de Interventie.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1701 seconds )