Libnet.ro
carturesti.ro

16:45

Doliu in familia lui Boris Johnson. Mama premierului a murit, a fost diagnosticata cu Parkinson la 40 de ani

Playtech Playtech,
Doliu in familia lui Boris Johnson. Mama premierului a murit, a fost diagnosticata cu Parkinson la 40 de ani

Prim-ministrul britanic Boris Johnson deplange pierderea mamei sale dupa ce a murit brusc si pasnic la 79 de ani. Charlotte Johnson Wahl, pictor, a decedat, luni, 13 septembrie, la Spitalul St Mary din Paddington. Suferea de Parkinson de foarte multi ani. Mama lui Boris Johnson a murit. Curg mesaje de condoleante Descrisa ca autoritatea suprema . continuă pe Playtech

evomag.ro

Mama premierului Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit la varsta de 79 de ani

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit luni, la 79 de ani, intr-un spital din Londra, relateaza The Guardian. Anterior, premierul spunea despre mama sa ca este autoritatea suprema in familie. La prima conferinta a partidului conservator la care a participat, in 2019, Boris Johnson declara ca mama l-a invatat ca, in mod egal, fiecare fiinta umana de pe planeta este importanta, are demnitatea si valoarea ei.

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, a murit la 79 de ani

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic, a murit intr-un spital din Londra, luni, la varsta de 79 de ani. Boris Johnson isi descrisese mama drept autoritatea suprema din familie. La conferinta din 2019 a conservatorilor .

BORIS JOHNSON : Atentatele de la 11 septembrie din SUA nu au zdruncinat increderea in democratie

Autorii atentatelor jihadiste de la 11 septembrie din Statele Unite nu au zdruncinat increderea in libertate si democratie, a estimat premierul britanic, Boris Johnson, cu ocazia comemorarii acestor atacuri, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Emma Raducanu, felicitari de la cel mai inalt nivel din Marea Britanie. Ce mesaje i-au transmis insasi Regina Elisabeta a II-a si premierul Boris Johnson

Jucatoarea de tenis Emma Raducanu a fost felicitata de Regina Elizabeth II si de premierul britanic Boris Johnson, dupa succesul de la US Open.

Emma Raducanu, felicitata de Regina Elisabeta a II-a si de premierul Boris Johnson, dupa triumful de la US Open

Emma Raducanu, castigatoare la US Open dupa ce a venit din calificari, a fost felicitata de Regina Elisabeta a II-a si de premierul britanic Boris Johnson.

Doliu in lumea scriitorilor. Razvan Codrescu a murit la 62 de ani

Scriitorul si traducatorul Razvan Codrescu a murit luni la varsta de 62 de ani. Razvan Codrescu a murit dupa o intensa suferinta, potrivit unui mesaj al Patriarhiei Romane. Am aflat cu intristare vestea trecerii din aceasta viata, dupa o intensa suferinta, a domnului Razvan Codrescu, poet si eseist crestin, traducator, editor, apologet si elegant marturisitor .

actualitate, 16:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )