Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doliu in PNL. A murit unul dintre cei mai vechi lideri ai liberalilor

Antena3 Antena3,
Doliu in PNL. A murit unul dintre cei mai vechi lideri ai liberalilor

Zi neagra pentru politica din Romania. Fostul deputat liberal Gheorghe Gabor a murit, la 78 de ani. Gheorghe Gabor a pus bazele Partidului National Liberal, in Fagaras, fiind primul presedinte PNL Fagaras, de dupa Revolutie, chiar in ianuarie 1990. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

Tragedie fara margini in statiunea Olimp. Cine este tanarul care a murit inecat in mare. Parintele Calistrat a facut public tot

Suferinta fara margini in familia unui preot din Iasi, dupa ce fiul sau, in varsta de 20 de ani, s-a aventurat in marea involburata, in ciuda avertismentelor emise de salvamari. Nenorocirea s-a produs duminica in statiunea Olimp. Cum s-a produs nenorocirea Ilie Gabriel Melniciuc era fiu de preot si unul dintre cei mai buni studenti .

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau .

FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Cel mai varstnic locuitor din Alba, respectiv unul dintre cei mai in varsta din Romania, este o femeie din municipiul Aiud.

Nou divort bomba in showbiz! Au incercat sa ascunda. Nimeni nu a banuit ca nu se mai inteleg deloc

Lumea showbizului a fost zguduita zilele trecute de zvonurile conform carora Walter Zenga, unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului, actualmente antrenor in Italia, si sotia sa Raluca ar urma sa divorteze din cauza distantei.

Pandemia mai inchide un business: O fabrica de lemn din Brasov

Grupul austriac JAF, unul dintre cei mai mari comercianti en-gros de lemn din Europa Centrala, opreste productia de furnir brut la fabrica din Brasov, cu peste 300 de angajati, din cauza dificultatilor comerciale pe fondul pandemiei de coronavirus, scrie profit. ro.

Dosarul 10 august mai intarzie o luna. Unul dintre ofiterii cercetati a sesizat CCR

Colonelul Sebastian Cucos, unul dintre ofiterii cercetati in dosarul 10 august, a cerut sesizarea Cu.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )