Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dona Generatoare

Libnet Ro
Mobilizare in Europa: se vor dona generatoare pentru Ucraina pentru iarna ce vine

Mobilizare in Europa: se vor dona generatoare pentru Ucraina pentru iarna ce vine

Orasele din Europa vor dona generatoare pentru Ucraina, pentru a-i ajuta pe ucraineni sa supravietuiasca in iarna care urmeaza, potrivit blacknews. ro. Cele mai mari orase din Europa vor dona generatoare si transformatoare de energie electrica pentru a-i ajuta pe ucraineni sa treaca peste iarna grea care se anunta. Aparatele vor fi adunate in cadrul unei .

Ucraina va primi sute de generatoare electrice din partea oraselor europene

Parlamentul European PE) si o coalitie a unor mari orase ale tarilor europene isi vor uni fortele pentru a dona generatoare electrice si transformatoare Ucrainei, tara unde atacurile rusesti asupra infrastructurii energetice priveaza o parte a populatiei de curent si de alte utilitati in prag de iarna.

Ucraina va primi sute de generatoare electrice din partea mai multor orase europene

Parlamentul European PE) si o coalitie a unor mari orase ale tarilor europene isi vor uni fortele pentru a dona generatoare electrice si transformatoare Ucrainei, tara unde atacurile rusesti asupra infrastructurii energetice priveaza o parte a.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1564 seconds )