Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dosarelor Dauna

Libnet Ro
FGA transmite ca poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna, din partea potentialilor creditori de asigurare ai Euroins

FGA transmite ca poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna, din partea potentialilor creditori de asigurare ai Euroins

FGA poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna, din partea potentialilor creditori de asigurare ai Societatii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S. , informeaza Fondul, printr-un comunicat de presa remis cotidianului national Romania libera. Fondul de garantare a asiguratilor FGA) a luat act de Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prin care s-a dispus retragerea .

Cazul Euroins |Fondul de Garantare a Asiguratilor poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna din partea potentialilor creditori de asigurare ai Euroins Romania, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a dispus retragerea autorizatiei de.

FGA poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna din partea creditorilor de asigurare ai Euroins

Fondul de garantare a asiguratilor FGA) poate proceda, la cererea oricarei persoane care invoca un drept de creanta impotriva Societatii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S. , la deschiderea dosarelor de dauna, incepand de la data publicarii deciziei ASF in Monitorul Oficial.

Precizarile FGA privind dosarele de dauna ale Euroins. Cand se depun cererile si care sunt formularele

FGA poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna, din partea potentialilor creditori de asigurare ai Societatii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.

Istoricul amenzilor primite de Euroins De ce a respins ASF reasigurarea la EIG Re Reactia Euroins

In februarie 2020, ASF constata mai multe nereguli la Euroins, printre care nerespectarea termenelor de plata a despagubirilor, dar si lipsa unor proceduri conforme pentru instrumentarea dosarelor de dauna sau constituirea unor rezerve subevaluate. Vineri, ASF a anuntat retragerea autorizatiei Euroins si solicitarea procedurilor de faliment.

OMNIASIG a avansat in solutionarea dosarelor de dauna avizate in urma cutremurelor

In completarea informatiilor transmise de OMNIASIG Vienna Insurance Group in data 15 februarie 2023, compania revine cu o actualizare cu privire la solutionarea dosarelor de dauna deschise in urma cutremurelor ce au avut loc pe 13 si 14 februarie 2023, cu hipocentrul in judetul Gorj.

Efectele cutremurelor din Gorj: Peste 21.000 de polite de asigurare incheiate in ultimele zile

Spaima romanilor dupa cutremurele din Gorj au adus miscari importante si pe piata asigurarilor de locuinte. Cererea de polite a crescut considerabil, iar firmele de asigurari au inregistrat mai multe dosare de dauna. Peste 21. 000 de oameni si-au facut asigurari la casa in acest weekend Desi este vorba de date care inca se modifica de la o zi la alta, numarul dosarelor de dauna care s-au deschis in ultimele zile, dar si numarul solicitarilor pentru polite noi de asigurari a locuintelor impotriva dezastrelor naturale.

Euroins, liderul RCA, amenda de peste 400.000 lei pentru intarzieri la plata daunelorNoi amenzi si in sectorul pensiilor private si brokerilor in asigurari

Euroins, cel mai mare asigurator RCA dupa falimentul City Insurance, a primit o noua amenda, de aceasta data de 419. 900 de lei, pentru efectuarea cu intarziere a platilor dosarelor de dauna si neachitarea penalitatilor de intarziere, a anuntat joi Autoritatea de Supraveghere Financiara. Sanctiuni au fost aplicate si catre brokeri in asigurari, companii de pensii private si din piata de capital.

IN ANUL 2021 Euroins a platit despagubiri in valoare de 1,5 miliarde de lei

Euroins Romania Asigurare-Reasigurare SA, cel mai important jucator din industria de asigurari din Romania, anunta noi rezultate pozitive in ceea ce priveste timpul necesar procesarii cererilor de despagubire si promptitudinea platii efective a dosarelor de dauna in care nu sunt inregistrate victime umane accidente usoare).

Euroins Romania plateste reparatiile in doar sapte zile. Compania a inregistrat o scadere masiva a reclamatiilor si anunta despagubiri record pentru 2021

Euroins Romania Asigurare-Reasigurare SA anunta noi rezultate pozitive in ceea ce priveste timpul necesar procesarii cererilor de despagubire si promptitudinea platii efective a dosarelor de dauna in care nu sunt inregistrate victime umane accidente usoare).

Falimentul City Insurance: FGA plateste daune pe repede inainte. Cate dosare au fost depuse de soferii pagubiti

In urma falimentului City Insurance, Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a accelerat platile dosarelor de dauna depuse de soferii pagubiti. Potrivit economica. net, la finalul lui 2021, s-a ajun la un total de 3. 821 de .

Falimentul City Insurance: Peste 1000 de romani vor primi luni despagubiri de peste 2,3 milioane de lei Despagubirile cerute pana acum sunt estimate la peste 100 milioane de euro

Pagubitii City Insurance incep luni sa-si primeasca sumele solicitate in baza dosarelor de dauna deschise la acest asigurator intrat in procedura de faliment. Este vorba de peste 2,3 milioane de lei pentru 1. 003 de cereri de plata. Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a primit, pana la 26 noiembrie 2021, 68. 931 cereri de plata precum si 35. 687 cereri de deschidere de dosare.

Euroins, noul lider RCA dupa falimentul demarat la City Insurance, sustine ca numarul de reclamatii a scazut dramatic si ca plateste mai repede daunele

Euroins Romania, noul lider RCA in functie de numarul de clienti dupa falimentul demarat la City Insurance, sustine ca si-a imbunatatit comportamentul in piata. Numarul de reclamatii inregistrate de Euroins a scazut dramatic cu peste 85 la suta in ultima luna, aratand o imbunatatire semnificativa in procesarea dosarelor de dauna. imbunatatirea vitezei de gestionare a daunelor a dus la un numar mai mare de despagubiri platite zilnic cu 20 la suta, a comunicat vineri asiguratorul.

Cazul City Insurance: FGA asteapta cererile de deschidere a dosarelor de dauna

FGA poate proceda, la cererea posibililor creditori de asigurari ai Societatii de Asigurare Reasigurare City Insurance S. A, la deschiderea dosarelor de dauna.

FGA poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna, din partea potentialilor creditori de asigurare ai Societatii de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A

Fondul de garantare a asiguratilorFGA) a luat act de Decizia Autoritatii de Supraveghere FinanciaraASF) prin care s-a dispus retragerea autorizatiei de functionare a Societatii de Asigurare Reasigurare City Insurance S. A si constatarea starii de insolventa a societatii, urmand ca Autoritatea de Supraveghere Financiara sa promoveze, in instanta, cererea de deschidere a procedurii de faliment impotriva asiguratorului.

Falimentul City Insurance, companie cu 3 milioane de clienti RCA: Fondul de Garantare a Asiguratilor asteapta cereri de daune Care este procedura

Fondul de garantare a Asiguratilor FGA) a anuntat luni ca poate primi cereri de deschidere a dosarelor de dauna din partea posibililor creditori ai City Insurance, in timp ce cererile de plata se vor putea depune doar dupa ce se publica in Monitorul Oficial decizia retragerii autorizatiei de functionare a acestui asigurator, cu aproape 3 milioane de clienti RCA. Din cauza pandemiei, cererile se vor putea depune doar online ori prin posta. Vezi in articol procedura.

DECIZIE DEFINITIVA LA INALTA CURTE: City Insurance, liderul RCA, a pierdut procesul in care ASF o obliga sa-si majoreze cu 16,5 milioane de euro capitalul social

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti, 23 martie, recursul facut de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) intr-un proces deschis anul trecut de City Insurance, liderul pietei RCA, in urma unor sanctiuni legate de nereguli la solutionarea dosarelor de dauna RCA. Printre masurile dispuse de ASF in sarcina City Insurance se numara si un plan de masuri care viza printre altele majorarea capitalului social cu 16,5 milioane euro pana la finele anului 2020 pentru rezolvarea problemelor de solvabilitate, a precizat pentru HotNews. ro una dintre partile din acest dosar.

Decizie definitiva la inalta Curte: City Insurance, liderul RCA, a pierdut procesul in care ASF o obliga sa-si majoreze cu 16,5 milioane de euro capitalul social

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti, 23 martie, recursul facut de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) intr-un proces deschis anul trecut de City Insurance, liderul pietei RCA, in urma unor sanctiuni legate de nereguli la solutionarea dosarelor de dauna RCA. Printre masurile dispuse de ASF in sarcina City Insurance se numara si un plan de masuri care viza printre altele majorarea capitalului social cu 16,5 milioane euro pana la finele anului 2020 pentru rezolvarea problemelor de solvabilitate, a precizat pentru HotNews. ro una dintre partile din acest dosar.

ASF a analizat dosarele de dauna aferente RCA-urilor avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a realizat o analiza a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA) avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020.

Topul asiguratorilor de RCA rau-platnici, cu cele mai multe plangeri din partea soferilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a realizat o analiza a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA) avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,169 seconds )