Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

Dosarul Mita la motiune: Deputatul PNL Cosmin Sandru, pus sub invinuire de DNA. Ancheta, deschisa dupa plangerea AUR

Adevărul Adevărul,
Dosarul Mita la motiune: Deputatul PNL Cosmin Sandru, pus sub invinuire de DNA. Ancheta, deschisa dupa plangerea AUR

DNA anunta ca a inceput cercetarile in dosarul deschis dupa plangerea AUR, deputatul PNL Cosmin Sandru fiind pus sub invinuire pentru dare de mita. Ancheta a fost demarata la sesizarea AUR, parlamentarul fiind inregistrat. continuă pe Adevărul

Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi incercat sa mituiasca un deputat de la AUR ca sa lipseasca in ziua motiunii de cenzura

Deputatul PNL Cosmin Sandru, impreuna cu Bitea Nicolae-Florin, director general al Societatii de Transport Public Timisoara, sunt urmariti penal de DNA. Cei doi sunt acuzati ca au incercat sa il mituiasca pe un deputat de .

Mita la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Citu. Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal dupa ce ar fi incercat sa corupa un parlamentar sa nu voteze motiunea

DNA a anuntat joi ca a inceput urmarirea penala a deputatului PNL Cosmin Sandru si a directorului general al Societatii de Transport Public Timisoara. Cei doi ar fi incercat sa corupa un parlamentar sa nu voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Citu. Deputatul PNL urmarit penal pentru mita la motiunea de cenzura anunta ca se suspenda din partid .

Deputatul PNL Cosmin Sandru, urmarit penal de DNA pentru mita la motiunea de cenzura

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva deputatului PNL Cosmin Sandru, acuzat de dare de mita, pentru ca ar fi promis unui alt deputat numirea unor apropiati in functii, daca nu merge la votul motiunii de cenzura.

Liberalul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita

Deputatul liberal Cosmin Sandru este urmarit penal de DNA pentru ca ar fi promis functii pentru apropiatii altui parlamentar, daca nu se prezinta la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Citu. in dosar este vizat si directorul general al Societatii de Transport Public Timisoara. Cosmin Sandru, urmarit penal pentru DNA anunta, joi, ca procurorii au .

Deputatul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita,se suspenda din PNL pana la finalizarea anchetei DNA. George Simion: Le destramam caracatita!

Deputatul PNL de Timis Cosmin Sandru, acuzat pentru dare de mita, a anuntat ca se suspenda din Partidul National Liberal pana la finalizarea anchetei DNA in care este vizat. Ancheta a fost demarata la sesizarea AUR, parlamentarul fiind inregistrat.

DNA: Deputatul Cosmin Sandru, urmarit penal pentru dare de mita cu privire la motiunea de demitere a Guvernului

Deputatul Cosmin Sandru este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de dare de mita, dupa ce i-ar fi promis unui alt parlamentar numirea unor apropiati in posturi de conducere a unor institutii publice.

Primarul Timisoarei cere demisiile liberalilor Cosmin Sandru si Nicolae Bitea: in spatele usilor inchise, asa au functionat si administratiile orasului

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, ii lui Cosmin Sandru, deputat PNL de Timis, si lui Nicolae Bitea, directorul STPT, demisiile de onoare din Parlament, respectiv de la conducerea companiei timisorene de transport public.

DNA a inceput urmarirea penala a deputatului Cosmin Sandru, care a promis functii unui parlamentar AUR

Pe 4 octombrie, cu o zi inaintea votului motiunii de cenzura, George Simion arunca o noua bomba. Informatiile devoalate de liderul AUR in sedinta grupulu parlamentar avea sa zdruncine si mai rau credibilitatea premierului si a echipei sale din Parlamentul Romaniei. Astazi DNA a anuntat demararea urmaririi penale in acest caz. George Simion a aruncat .

Cine este deputatul AUR care i-a denuntat pe liberalii acuzati ca au incercat sa il cumpere. Ce promitea cand a fost ales

DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PNL Cosmin Sandru si a directorului STP Timisoara, Nicolae Bitea, acuzati ca au incercat sa cumpere, la motiunea de cenzura impotriva premierului Citu, votul deputatului AUR de Timil, Ciprian Titi Stoica.

Florin Citu: Nu putem sa fim la guvernare cu un partid care a votat o motiune impotriva PNL Daca vrem sa trecem peste acest moment USR trebuie sa recunoaca o greseala si apoi putem sa mergem mai departe

Premierul Florin Citu a declarat joi ca Bex al PNL a votat deja o decizie potrivit careia liberalii nu pot intra la guvernare cu un partid care a votat motiunea de cenzura initiata de PSD, .

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )