Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Doze Vaccin

Libnet Ro
CNCAV: 68.749 persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

CNCAV: 68.749 persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

Un numar de 68. 749 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca si Johnson and Johnson au fost administrate in ultimele 24 de ore, dintre care 36. 826 reprezinta prima doza, 7. 863 - doza a doua si 24. 052 - doza a treia, a informat Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Gheorghe Flutur si-a aratat muschii la vaccin. Prim-vicepresedintele PNL s-a imunizat cu a treia doza

Prim-vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a facut a treia doza de vaccin anti-COVID si a dat publicitatii o fotografia doveditoare. Politicianul sustine ca s-a vaccinat cu primele doua doze in primavara, insa atunci nu a publicat fotografii din timpul procesului de imunizare.

De ce vaccinul pentru varicela tine 20 de ani, iar cel contra Covid-19 nu? Motivele pentru care doza 3 ar putea fi ultima, iar vaccinarea va deveni inutila

Vaccinul pentru rujeola are efect pentru toata viata. Vaccinul pentru varicela tine si 20 de ani. Vaccinul DTaP difteric, tetanic, pertussis) necesita cinci doze pana la varsta de sapte ani, dar ofera apoi protectie cel putin pentru zece ani. Atunci, de ce presupunem ca vom trebui sa facem o doza de vaccin contra coronavirusului din sase in sase luni sau anual?, intreaba The Jerusalem Post.

Noi detalii despre a doua doza de vaccin JJ si combinatia de vaccinuri diferite

Vineri, comitetul de experti independenti ai Administratiei SUA pentru Alimente si Medicamente FDA Food and Drug Administration) s-a exprimat sambata in unanimitate in favoarea autorizarii unei a doua doze de vaccin Johnson Johnson, la doua sau trei luni dupa prima, pentru persoane de peste 18 ani, dupa cum a informat si HotNews.

Africa de Sud a respins vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V

Africa de Sud, care a intampinat dificultati in a gasi suficiente doze de vaccin anti-COVID pentru populatia sa de 59 de milioane de locuitori, din care putin mai mult de un sfert a fost vaccinata pana in prezent, a respins vaccinul rusesc Sputnik V, a anuntat astazi Agentia Medicamentului din Africa de Sud SAHPRA), relateaza AFP, citata de Agerpres.

UE a exportat peste 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid-19 in lume

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca pana in prezent, UE a exportat peste 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid-19 in lume. Acest lucru inseamna ca a fost livrata fiecare a doua doza de ser in mai mult de 150 de tari. De asemenea, 87 de milioande de vaccinuri au fost .

Copiii, primii la vaccinarea antigripala. DSP Olt ar avea nevoie de aproape 50.000 doze pentru toate categoriile la risc

Directia de Sanatate Publica Olt a primit prima transa de vaccin antigripal, dozele urmand sa fie administrate copiilor.

watchshop.ro

CNCAV: O noua transa de peste 300.000 de doze de vaccin produs de Pfizer va sosi luni in Romania

CNCAV a anuntat sosirea in tara a unei noi transe de vaccin luni de la compania Pfizer BioNTech, care consta in 303. Vaccinurile sunt transportate in conditii optime de siguranta, in containere speciale, cu gheata .

O noua transa de peste 300.000 de doze de vaccin produs de Pfizer va sosi astazi in Romania

O noua transa de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care consta in 303. 030 doze va sosi luni in tara, pe aeroportul Otopeni, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV), potrivit news. ro. Transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra, mai indica sursa citata.

O noua transa de peste 300.000 de doze de vaccin produs de Pfizer va sosi luni in Romania

O noua transa de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care consta in 303. 030 doze va sosi luni in tara, pe aeroportul Otopeni, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV). Transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra, mai indica sursa citata.

Medic israelian cu radacini romanesti: Daca recurgi la lockdown, omori procesul de vaccinare

Medicul israelian Nir Hodorov crede ca Romania ar putea urma exemplul Israelului, tara care a depasit cu succes al patrulea va de COVID. in opinia sa, in Israel diferenta a fost facuta de faptul ca s-a trecut rapid la administrarea celei de-a treia doze de vaccin.

O noua transa de peste 300.000 de doze de vaccin Pfizer va sosi luni in Romania

O noua transa de vaccin Pfizer, care consta in 303. 030 doze va sosi luni in tara, pe aeroportul Otopeni, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV). Transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra, mai indica sursa citata.

Peste 300.000 de doze cu vaccin Pfizer ajung pe Aeroportul Otopeni

O noua transa de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care consta in 303. 030 doze, soseste maine in tara, anunta CNCAV.

O noua transa de peste 300.000 de doze de vaccin produs de Pfizer va sosi luni in Romania

O noua transa de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care consta in 303. 030 doze va sosi luni in tara, pe aeroportul Otopeni, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

carturesti.ro

O comisie EMA recomanda o a doua doza de vaccin JohnsonJohnson, la doua luni de la prima imunizare

O comisie EMA a votat vineri recomandarea autorizarii unei a doua doze de vaccin Johnson Johnson.

Consultantii externi ai FDA recomanda administrarea unei a doua doze de vaccin JohnsonJohnson

Consultantii externi ai Administratiei pentru Medicamente si Alimente din Statele Unite FDA) au recomandat, vineri, in unanimitate, administrarea unei a doua doze de vaccin pentru Covid-19 al JohnsonJohnson, pentru a proteja mai bine americanii vaccinati cu vaccinul intr-o singura doza, transmite Reuters, potrivit News. ro.

CNCAV: O noua transa de vaccin anti-COVID de la compania Moderna ajunge astazi in tara

O noua transa de vaccin, de 355. 200 de doze, de la compania Moderna va sosi vineri in Romania.

CNCAV: 67.853 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID in ultimele 24 de ore

Un numar de 67. 853 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca si Johnson and Johnson au fost administrate in ultimele 24 de ore, dintre care 34. 944 reprezinta prima doza, 5. 736 - doza a doua si 27. 173 - doza a treia, a informat, joi, Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

CNCAV: O noua transa de vaccin anti-COVID de la compania Moderna va sosi in tara

O noua transa de vaccin de 355. 200 doze de la compania Moderna va sosi vineri in Romania, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

SEFUL OMS: Administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 este imorala

Administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 in unele tari este imorala in conditiile in care inocularile stagneaza in Africa, a declarat directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, potrivit Agerpres.

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )