Libnet.ro
evomag.ro

07:16

Droguri de peste 5 milioane de lei, ridicate de politistii din Balti. Patru tineri au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
Droguri de peste 5 milioane de lei, ridicate de politistii din Balti. Patru tineri au fost retinuti

Ofiterii Directiei investigatii Nord a INI al IGP, in comun cu ofiterii de urmarire penala a Inpectoratului de politie Balti si INSP Nord, sub conducerea procuraturii municipiului Balti, au destructurat activitatea ilicita a unui grup criminal, specializat in comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Scoala modernizata cu peste 6 milioane lei, in Galati

Cea mai noua si moderna unitate de invatamant din municipiul Galati si-a primit primii elevi. Este vorba despre Scoala nr 33, din cartierul Micro 39, modernizata in ultimele luni cu fonduri europene.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani

Preturile petrolului au urcat luni la la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani, din cauza volumul scazut al productiei din Statele Unite la doua saptamani dupa uraganul Ida si din cauza temerilor ca o noua furtuna ar putea afecta productia in Texas in aceasta saptamana.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele sase saptamani, din cauza volumului scazut al productiei din Statele Unite la doua saptamani dupa uraganul Ida si din cauza temerilor ca o noua furtuna ar putea afecta productia in Texas in aceasta saptamana, transmit Reuters si news. ro. Cresterea preturilor a avut loc chiar daca OPEC a redus estimarea sa privind nivelul cererii de petrol in trimestrul patru, din cauza variantei Delta a noului coronavirus.

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN Valoarea marfurilor vandute de Elefant.ro a ajuns la peste 120 de milioane lei

Elefant Online SA, compania ce opereaza elefant. ro, a obtinut in primele 6 luni din acest an, o valoare a GMV un indicator care exprima valoarea totala a marfurilor vandute intr-o anumita perioada, prin intermediul unui site) de peste 120 milioane de lei, marcand astfel o crestere medie anuala de 31% la nivelul ultimilor doi ani.

actualitate, 07:16

evomag.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )