Libnet.ro
UNICEF

22:47

O echipa din Gibraltar invinge o fosta campioana a Europei

Online Sport Online Sport,
O echipa din Gibraltar invinge o fosta campioana a Europei

Lincoln Red Imps, reprezentanta statului Gibralatar in Liga Campionilor, a produs marti seara o uriasa surpriza prin victoria obtinuta pe teren propriu in fata scotienilor de la Celtic Glasgow in turul 2 preliminar. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor: Celtic Glasgow, invinsa de o echipa de amatori din Gibraltar

Campioana Scotiei, Celtic Glasgow, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), de formatia Lincoln din Gibraltar, in mansa intai a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

VIDEO Rusine istorica pentru Celtic Glasgow: A pierdut cu 1-0 meciul cu Lincoln din Gibraltar

Celtic Glasgow a pierdut cu 1-0 meciul disputat in deplasare cu Lincoln formatie din Gibraltar), in mansa intai a turului al doilea preliminar al Champions League.

Portugalia, campioana Europei

Portugalia a cucerit titlul european cu un gol marcat de rezerva Eder in a doua repriza de prelungiri si lasa Franta in lacrimi dupa un meci dominat de echipa gazda a turneului final. Lacrimi au fost si in tabara lusitanilor, mai intai lacrimile de amaraciune ale lui Cristiano Ronaldo, iesit accidentat in prima repriza, transformate apoi in lacrimi de fericire. Este primul titlu major din istoria fotbalului portughez.

Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura!. Primarita de 31 de ani din comuna Petris, fosta prezentatoare MTV, ii mustruluieste public pe localnicii lenesi

Irina Onescu, fosta prezentatoare MTV ajunsa primarita, face parte dintre noua generatie de politicieni-Facebook. Aceasta comunica cu cetatenii comunei Petris, judetul Arad, pe reteaua de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )