Libnet.ro
UNICEF

01:05

Echipamente Medicale

Libnet Ro
Investitii record in spitalele din Moldova sub guvernarea PSD

Investitii record in spitalele din Moldova sub guvernarea PSD

De mai bine de 15 ani se vorbeste despre constructia unor spitale regionale, unul dintre ele fiind la Iasi. in sfarsit, acest spital devine realitate dupa ce PSD a directionat resurse semnificative catre imbunatatirea infrastructurii sanitare din zona Moldovei, o regiune care a suferit mult timp din cauza subfinantarii si a lipsei de echipamente moderne. Aceste investitii sunt parte a unei strategii mai ample de modernizare a sistemului de sanatate din Romania, cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate superioara si accesibile pentru toti cetatenii.

Frauda de 8 milioane de euro cu echipamente medicale in timpul pandemiei. Ancheta a Parchetului European la Bucuresti

O ancheta derulata de Parchetul European la Bucuresti vizeaza o frauda de 8 milioane de euro din bani europeni, prin manipularea achizitiilor de echipamente medicale in timpul pandemiei de COVID-19.

Frauda de milioane de euro cu echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19. Procurorii Parchetului European au facut perchezitii in Bucuresti

In cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro din fonduri europene pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19, Parchetul European EPPO) a pus in aplicare cinci mandate de perchezitie.

Parchetul European (EPPO) a facut perchezitii in Bucuresti intr-o ancheta de frauda cu echipamente medicale in timpul pandemiei

Procurorii Parchetului European au facut perchezitii la Bucuresti, in cadrul unei anchete privind o frauda de opt milioane de euro cu fonduri europene pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei.

Frauda cu echipamente medicale in perioada pandemiei de COVID-19. Parchetul European a facut perchezitii la Bucuresti

Parchetul European a efectuat, marti, 14 mai, cinci perchezitii in Bucuresti, in cadrul unei anchete privind o frauda care implica fonduri UE pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei de COVID-19. Ce acuzatii sunt aduse .

Perchezitii ale Parchetului European in Capitala, pentru fraude cu echipamente medicale in timpul pandemiei

Parchetul European anunta ca a efectuat, astazi, cinci perchezitii in Bucuresti, in cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro care implica fonduri UE pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui comunicat al EPPO, in perioada 2020 2022, s-a constituit o retea infractionala pentru manipularea achizitiilor publice .

Doar 30% dintre romani isi redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit. Apel pentru dotarea maternitatilor cu echipamente vitale

Desi orice persoana angajata in Romania poate sa isi redirectioneze 3,5% din impozitul pe venit pentru a sustine un anumit ONG sau o anumita cauza umanitara, doar 29,93% dintre acestea o fac, arata datele Salvati Copiii Romania. ONG-ul face un apel pentru ca oamenii sa redirectioneze acest procent din impozitul lor pe venit pentru echipamente medicale necesare in sectiile de neonatologie.

Spitalul Municipal din Bacau, dotat prin PNRR. Lucrari si echipamente medicale de 60 de milioane de euro

Astazi, in prezenta ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, si a altor oficiali la sediul Consiliului Judetean Bacau, a fost semnat vineri, 19 aprilie 2024, contractul de finantare pentru finalizarea lucrarilor la cladirea Spitalul Municipal Bacau.

Spitalul Judetean Ilfov beneficiaza de aparatura noua |Medicii pot oferi mai rapid un diagnostic

Siguranta mai mare pentru bolnavii care ajung la Spitalul Judetean Ilfov. Unitatea medicala a fost dotata recent cu o serie de echipamente performante pentru combatere infectiilor nosocomiale. Spitalul are si aparate noi care scurteaza timpul pentru care este stabilit un diagnostic.

Consiliul Judetean Ilfov anunta aparatura de ultima generatie pentru Spitalul de Obstetrica Ginecologie Buftea (VIDEO)

Consiliul Judetean Ilfov anunta cofinantarea proiectului pentru dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicesti, prin dotarea cu echipamente a unitatii de asistenta medicala ambulatorie din cadrul Spitalului de Obstetrica Ginecologie Buftea. Anuntul presedintelui CJ Ilfov in acest context, Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, a spus ca aparatura medicala moderna este necesara avand in vedere importanta Spitalului de Obstetrica Ginecologie Buftea pentru pacientii din judetul Ilfov: .

Alexandru Rafila anunta ca 131 de unitati de primire urgente vor fi dotate cu echipamente de telemedicina

Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat ca 131 de Unitati de primiri urgente UPU) si Compartimente primire urgente CPU) din din spitale judetene, municipale si orasenesti vor fi dotate cu echipamente IT hardware si software), sisteme de comunicatii date audio si video), echipamente si dispozitive medicale specifice si alte echipamente pentru asigurarea infrastructurii necesare comunicarii cu centrele regionale de telemedicina de urgenta Bucuresti, Targu Mures, Timisoara si Iasi.

Unitati medicale mobile, dotate cu echipamente si specialisti, vor ajunge in comunitatile rurale din Romania

Premierul Marcel Ciolacu a participat la prezentarea primelor trei caravane medicale, in cadrul unui eveniment de lansare a serviciilor medicale mobile pentru mediul rural.

Maramures, judetul din Romania in care investitiile in sistemul sanitar salveaza pacientii

Autoritatile locale profita tot mai mult de finantarile aflate la dispozitie, pentru a investi in sistemul sanitar. Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale.

VIDEO. Organizatia Mondiala a Sanatatii a donat materiale sanitare de peste 400.000 de euro catre IGSU

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a primit, vineri, din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, materiale sanitare in valoare de peste 400. 000 de euro. Este vorba despre materiale sanitare de o valoare de peste 400. 00 de euro, echipamente medicale care pot fi distribuite la orice moment acolo unde este nevoie, acolo unde este presiune, inclusiv .

Mihaela Neicu, vicepresedinte al NEI Holding: Sprijinim industria ospitalitatii cu o gama completa de servicii!

Oferim o gama larga de servicii, de la securitate si productie de echipamente profesionale hoteliere, la servicii medicale de specialitate, prevenirea si stingerea incendiilor, precum si managementul facilitatilor pentru o serie de unitati hoteliere, atat locale, cat si parte a lanturilor internationale Demonstrand un sprijin puternic pentru sectorul hotelier din tara noastra,NEI Holdinga initiat noua colaborare cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania. Sub conducerea activa a Mihaelei Neicu, NEI Holding s-a distins ca un actor de prim rang printre entitatile private romanesti.

Ministerul Sanatatii anunta investitii de 2,1 miliarde de lei in infrastructura medicala si diagnosticarea cancerului

Ministerul Sanatatii a anuntat luni ca se vor investi peste 2,1 miliarde de lei in dezvoltarea infrastructurii medicale si achizitionarea de echipamente noi pentru diagnosticarea afectiunilor oncologice.

Ministerul Sanatatii: Investitii de 2,1 miliarde lei dezvoltarea infrastructurii si echipamente medicale

Ministerul Sanatatii a anuntat ca investeste peste 2,1 miliarde de lei in dezvoltarea infrastructurii medicale si achizitionarea de echipamente medicale noi, dedicate diagnosticarii afectiunilor oncologice, relateaza Agerpres.

CardioMed Craiova ofera servicii medicale de inalta calitate in Oltenia cu echipamente medicale de ultima generatie, marca Philips

Miercuri, 20 decembrie 2023, a avut loc inaugurarea Laboratorului de Angiografie si a celui de Imagistica prin Rezonanta Magnetica la CardioMed Craiova, prima si singura institutie medicala privata cu cardiologie interventionala din Oltenia. Laboratoarele dotate cu aparatura medicala de ultima generatie sunt rezultatul unui grant de cercetare realizat de CardioMed in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova si vor oferi medicilor sansa de a realiza investigatii amanuntite si exacte, crescand astfel calitatea serviciilor medicale pentru pacienti.

Fondatorul unei firme ucrainene a fost arestat pentru livrari tactice de medicamente catre Rusia

Un tribunal l-a arestat pe Anton Kravets, fondatorul si coproprietarul companiei ucrainene Kyivguma, in legatura cu un caz de presupuse livrari de echipamente medicale tactice catre Rusia, a informat Ukrinform pe 5 ianuarie, citand surse nedezvaluite din agentiile de aplicare a legii, potrivit kyivindependent. Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU) a perchezitionat sediul producatorului de articole din cauciuc din Kiev, precum si locuintele proprietarilor companiei, pe 4 ianuarie.

Spitalele din Buzau si Galati lupta impotriva infectiilor nosocomiale

Mai multe spitale din Buzau si Galati vor fi dotate cu echipamente performante pentru combaterea infectiilor nosocomiale, achizitionate cu fonduri atrase prin Planul National de Redresare si Rezilienta. in ambele judete vorbim de proiecte derulate de Consiile Judetene, in subordinea carora se afla unitatile medicale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )