Libnet.ro
UNICEF

10:48

Economiei Sergio

Libnet Ro
Cum a ajuns un populist de extrema dreapta care a fost sfatuit de fantoma cainelui sau mort sa candideze si cere sfaturi politice de la cei cinci catei clone, presedintele Argentinei

Cum a ajuns un populist de extrema dreapta care a fost sfatuit de fantoma cainelui sau mort sa candideze si cere sfaturi politice de la cei cinci catei clone, presedintele Argentinei

O majoritate decisiva a alegatorilor argentinieni spune ca ar fi optat pentru ceva nou atunci cand l-au ales pe Javier Milei ca urmatorul presedinte al tarii. Milei, un populist de extrema dreapta care a promis o schimbare radicala a guvernului, l-a invins duminica pe ministrul in exercitiu al economiei, Sergio Massa, intr-un scrutin final, cu mai mult de 55% din voturi, cel mai mare procent la alegerile prezidentiale pe care le-a primit vreun candidat de la revenirea Argentinei la democratie in 1983. Milei se declara libertarian convins .

Cine este noul presedinte al Argentinei, asemanat cu Donald Trump: un outsider cu parul ravasit si viziune radicala asupra economiei

Economistul Javier Milei, 53 de ani, poreclit El Loco si considerat un Donald Trump al Argentinei, a castigat duminica alegerile prezidentiale cu un numar de voturi peste asteptari de 56% in fata contracandidatului sau, Sergio Massa, ministrul finantelor.

Javier Milei, noul presedinte al Argentinei, si-a clonat cainele mort, este fan Donald Trump si vrea sa inchida Banca Centrala

Javier Milei a fost ales noul presedinte din Argentina, dupa ce l-a invins in turul doi al alegerilor, cu un scor categoric, pe contracandidatul sau, actualul ministru al Economiei, Sergio Massa.

Candidatul de extrema dreapta, Javier Milei, a castigat alegerile prezidentiale din Argentina

Libertarianul de extrema-dreapta, Javier Milei, a castigat scrutinul prezidential al Argentinei, potrivit rezultatelor provizorii. Inflatia in Argentina este de 140% si doi din cinci oameni traiesc in saracie, arata BBC. Rivalul lui Milei a fost ministrul economiei Sergio Massa Fostul presedinte al SUA, Donald Trump, l-a felicitat pe Milei pentru victoria sa, spunand ca va face Argentina din nou grozava!. Alegerile vin intr-un moment dificil pentru Argentina, cu inflatia in crestere si o economie in criza.

Javier Milei va fi noul presedinte al Argentinei si promite sfarsitul decadentei. Ce schimbari anunta

Intr-un moment de cotitura in politica Argentinei, economistul ultraliberal Javier Milei a triumfat, duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, devenind presedintele ales al tarii. Anuntul initial a fost facut chiar de rivalul sau, ministrul centrist al economiei, Sergio Massa.

Javier Milei, un economist ultraliberal, este noul presedinte al Argentinei

Economistul ultraliberal Javier Milei va fi urmatorul presedinte al Argentinei dupa ce a castigat duminica turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a anuntat rivalul sau, ministrul centrist al economiei Sergio Massa, recunoscandu-si infrangerea.

Cine este ultraliberalul Javier Milei, noul presedinte al Argentinei El se autointitula regele junglei si etala un fierastrau electric in timpul campaniei electorale

Economistul ultraliberal Javier Milei 53 ani) va fi urmatorul presedinte al Argentinei dupa ce a castigat duminica turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a anuntat rivalul sau, ministrul centrist al economiei Sergio Massa, recunoscandu-si infrangerea duminica seara, noteaza AFP si Agerpres.

Argentina: Ministrul economiei Sergio Massa si ultraliberalul Javier Milei in turul al doilea al prezidentialelor

Ministrul economiei Sergio Massa si economistul ultraliberal antisistem Javier Milei, care s-au situat duminica pe primele pozitii in turul intai al alegerilor prezidentiale din Argentina, se vor confrunta in turul al doilea pe 19 noiembrie, potrivit rezultatelor oficiale partiale, scrie AFP.

AFP: Sergio Massa si Javier Milei se vor infrunta in turul doi la alegerile din Argentina

Ministrul Economiei, Sergio Massa, si economistul ultraliberal antisistem Javier Milei au obtinut cele mai bune rezultate in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica din Argentina, potrivit rezultatelor oficiale partiale. Cei doi se vor infrunta in turul al doilea, la 19 noiembrie.

Argentina va plati importurile din China in yuani, si nu in dolari

Argentina va plati importurile sale din China mai repede in yuani decat in dolari, urmand exemplul celuilalt gigant sud-american, Brazilia, care a luat o decizie similara la sfarsitul lui martie, a anuntat ieri ministrul economiei Sergio Massa.

ARGENTINA: Sergio Massa, presedintele Camerei Deputatilor, numit superministru al economiei

Sergio Massa, presedintele Camerei Deputatilor a Argentinei, a fost numit superministru al economiei, unde va superviza trei ministere, in incercarea de a stopa criza politica si economica prin care trece tara.

UPDATE Noul guvern al Italiei a fost format: Acesta va depune juramantul joi Gualtieri, ministru al Economiei, Di Maio, noul sef al diplomatiei italiene

Noul guvern italian condus de o majoritate ce-i reuneste pe social-democrati si partidul Miscarea 5 Stele a fost format si prezentat presedintelui Sergio Mattarella, a anuntat miercuri secretarul general al administratiei prezidentiale, Ugo Zampetti, la o luna de criza politica. Guvernul va depune juramantul joi, relateaza Reuters si AFP.

Italia risca sa o ia pe urma Greciei. Cele sapte pacate capitale ale economiei italiene

Carlo Cottarelli, insarcinat de presedintele italian Sergio Mattarella sa formeze un nou guvern, este asteptat sa-i prezinte miercuri o lista de ministri, dar fara sansa de a solutiona criza din Italia, din cauza parlamentului dominat de populistii eurosceptici.

actualitate, 10:48

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )