Libnet.ro
carturesti.ro

10:31

Editie speciala 360 de grade, cu Alina Badic. Pretuim sau nu sanatatea? Este organismul nostru un dat sau trebuie intretinut pe tot parcursul vietii? (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Editie speciala 360 de grade, cu Alina Badic. Pretuim sau nu sanatatea? Este organismul nostru un dat sau trebuie intretinut pe tot parcursul vietii? (VIDEO)

Alina Badic si invitata sa, dr. Adriana Celebidache, au vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre sanatate: cat de mult conteaza genele pe care le mostenim, cat conteaza obiceiurile noastre si ce putem face pentru a ne mentine organismul sanatos. Explicatiile au venit de la dr. Adriana Celebidache, medic primar stomatologie generala, specializarea tehnologie laser. continuă pe B1 TV

Editie speciala 360 de grade, cu Alina Badic. Adio durere la stomatolog! Avantajele tehnologiei laser (VIDEO)

Sanatatea a fost subiectul central al editiei speciale de sambata seara a emisiunii 360 de grade. Invitata Alinei Badic a fost dr. Adriana Celebidache, medic primar stomatologie generala, specializarea tehnologie laser, care a vorbit chiar despre avantajele tratamentului cu aceasta tehnologie. Citeste si:Horoscop Alina Badic pentru saptamana 7 13 august. Factor de noroc si un soi de protectie pentru Fecioare VIDEO) .

actualitate, 10:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1465 seconds )