Libnet.ro
UNICEF

11:01

Educatiei Cimpeanu

Libnet Ro
Ultimele saptamani de scoala din 2022

Ultimele saptamani de scoala din 2022

De luni, elevii revin la cursuri, doar pentru trei saptamani, inaintea vacantei de scoala. Dificil pentru liceele tehnologice sa identifice spatiu in calendar pentru orele de practica. Actuala structura a anului scolar, impusa de precedentul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a introdus in premiera organizarea pe module. Elevii vor reveni la scoala luni, pentru a .

Greu pentru profesori sa mai prinda elevii la scoala

Avem cel mai trunchiat an scolar din istorie. Avem cel mai trunchiat an scolar din istorie. inca de cand precedentul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, lansa ideea acestei noi structuri implementate pentru anul scolar 2022 2023, am argumentat ca principiul pedagogic de la care s-a plecat este corect, dar ca scoala romaneasca are specificul .

Cimpeanu prezinta un raport al USAMVB in care se sustine ca nu a plagiat un suport de curs

Fostul ministru al Educatiei a publicat concluziile unui raport al Comisiei de etica al USAMVB, unde autorii analizei mentioneaza ca senatorul nu a plagiat un suport de curs, problema care a a stat la baza retragerii sale din Guvern.

Ligia Deca dubleaza numarul de scoli din localitati cu primari PSD in programul Masa calda Fostii ministri PNL ai Educatiei au acordat masiv fonduri comunitatilor conduse de colegii de partid

Invatamantul romanesc este atat de politizat, incat pana si includerea scolilor in programul Masa calda se face pe criterii politice. Dupa ce fostii ministri ai Educatiei Monica Anisie si Sorin Cimpeanu, ambii de la PNL, au favorizat unitatile de invatamant din localitatile conduse de primari PNL, actualul ministru, Ligia Deca, fost consilier al presedintelui Klaus Iohannis, a reglat situatia incluzand in program mai multe scoli din comunitati conduse de PSD-isti.

Barometrul vizibilitatii ministrilor Fostul ministru Cimpeanu, pe locul 2 in topul vizibilitatii

Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu a urcat pe locul 2 in topul vizibilitatii membrilor Guvernului in luna septembrie, ca urmare a scandalului plagiatului si a demisiei, iar ministrul Mediului Tanczos Barna urca patru pozitii, in timp ce ministrul Sanatatii Alexandru Rafila coboara cinci pozitiii, conform Barometrului vizibilitatii ministrilor, o analiza realizata de News. ro si .

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, pare depasita de functia primita. Ce solutii mai are la indemana

La finalul sedintei guvernului de vineri, aflam din declaratiile Ligiei Deca ca nu sunt gata proiectele legilor Educatiei croite de Cimpeanu, pentru a fi inaintate guvernului spre asumare si trimitere in parlament.

Legile Educatiei se schimba din nou. Ligia Deca reface proiectul lui Cimpeanu

Ligia Deca, noul ministru al Educatiei care a preluat portofoliul dupa demisia lui Sorin Cimpeanu, a anuntat ca vrea noi schimbari la proiectul Legilor Educatiei, aflate de cateva luni in dezbatere. Ligia Deca anunta noi schimbari la Legile Educatiei Aceasta a precizat ca abia dupa doua saptamani se va definitiva proiectul. Am discutat astazi cu prim-ministrul Romaniei si am convenit un termen mai flexibil de inca aproximativ doua saptamani.

Legile Educatiei se schimba din nou. Ligia Deca reface proiectul lui Cimpeanu

Legile Educatiei se schimba din nou, dar abia peste doua saptamani vom afla ce vor contine. Ligia Deca, ministrul care a preluat portofoliul dupa demisia lui Sorin Cimpeanu, vrea sa actualizeze forma pe care acesta o pregatise.

Legile Educatiei se schimba din nou. Ligia Deca reface proiectul lui Cimpeanu

Legile Educatiei se schimba din nou, dar abia peste doua saptamani vom afla ce vor contine. Ligia Deca, ministrul care a preluat portofoliul dupa demisia lui Sorin Cimpeanu, vrea sa actualizeze forma pe care acesta o pregatise.

Dupa conferinta de presa a ministrului Educatiei ne-am lamurit. Romania ramane tot needucata

Sperantele ca actualul ministru a inteles ceva din discutiile si dezbaterile pe marginea proiectelor de legi ale Educatiei s-au naruit. Tot ce ne-a prezentat ministrul Educatiei nu are legatura cu discutiile si criticile aduse proiectelor Iohannis-Cimpeanu.

Bani ingropati de guvernanti sub pretextul interesului pentru elevi

A plecat Sorin Cimpeanu de la conducerea Ministerului Educatiei, iar in randul comunitatii scolare parerile legate de activitatea acestuia sunt impartite. O categorie care sigur se bucura de indepartarea lui Cimpeanu este cu siguranta cea a elevilor care merg la licee in alte localitati decat cele in care au domiciliul. Cu cateva saptamani inainte sa .

Noul ministru al Educatiei, Ligia Deca, anunta ca nu a sesizat niciun consiliu in cazul de plagiat al fostului ministru Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu a demisionat de la conducerea Ministerului Educatiei dupa ce o ancheta semnata de Emilia Sercan a aratat ca acesta a plagiat intr-un curs al sau. Ligia Deca spune ca atata vreme cat Sorin Cimpeanu a cerut o analiza, ea va astepta ca rezultatele sa fie disponibile .

Sorin Cimpeanu a revenit pe postul de rector al Universitatii de Agronomie, dupa demisia de la Ministerul Educatiei. USMAV nu a primit inca nicio sesizare referitoare la acuzatiile de plagiat

Sorin Cimpeanu, care a demisionat de la Ministerul Educatiei in contextul acuzatiilor de plagiat, a revenit in functia de rector la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMV-B) din 3 sau 4 octombrie, a declarat marti Razvan Teodorescu, cel care a asigurat interimatul la conducerea institutiei de invatamant in ultimii ani, pentru Edupedu. ro.

Studentii vor o curatenie generala in conducerea ministerului Educatiei

Studentii isi continua disputa cu fostul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu. Demisia acestuia nu a inchis definitiv un conflict mai vechi. Liga Studentilor solicita ministrului Ligia Deca si premierului Nicolae Ciuca sa decimpenizeze Ministerul Educatiei.

Casa Regala i-a retras distinctia Nihil Sine Deo lui Sorin Cimpeanu. Unde nu mai apare numele sau dupa scandalul de plagiat

Casa Regala a Romaniei i-a suspendat distinctia Nihil Sine Deo lui Sorin Cimpeanu, fost ministru al Educatiei, si i-a sters numele de pe lista celor care au primit decoratia, care.

Marcel Ciolacu, despre Sorin Cimpeanu: A gresit cand a demisionat. Cand iti asumi proiecte mari, intotdeauna deranjezi

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a comentat demisia lui Sorin Cimpeanu, din Ministerul Educatiei.

Klaus Iohannis, dupa ce a cerut toleranta zero fata de plagiate: Legile se refera la viitor, nu la trecut (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca prevederile din noile Legi ale Educatiei legate de integritate se refera la viitor, nu la trecut. Presedintele a facut aceasta afirmatie in contextul dezbaterilor aprinse pe care le-a starnit si acuzatiilor ce i-au fost aduse dupa ce, la deschiderea anului universitar, a spus ca vrea toleranta zero privind faptele de plagiat. in paralel, insa, Iohannis n-a avut nicio reactie la scandalul de plagiat in urma caruia a demisionat Sorin Cimpeanu si nici la acuzatiile ce-i sunt aduse chiar premierului Nicolae Ciuca, presedintele PNL.

Ziua Educatiei 5 octombrie. Noile legi ale educatiei: Bacalaureatul va fi completdiferit

Legile Educatiei ar fi trebuit sa fie prezentate, astazi,in Guvern,dupa cum promisese fostul ministru, Sorin Cimpeanu.

Legea Educatiei, amanata din nou de Guvern |Modificarile propuse pentru elevi

Legile Educatiei ar fi trebuit sa fie prezentate, astazi, in Guvern, dupa cum promisese fostul ministru, Sorin Cimpeanu. Noul ministru, Ligia Deca, nu a facut inca vreun anunt in privinta adoptarii.

Elevii au o lista cu criterii dupa care sa fie ales noul ministru al Educatiei

Relatia dintre asociatiile de elevi si fostul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a fost una tensionata, cu putine momente de dialog real si de consens. Tocmai de aceea Consiliul National al Elevilor CNE) solicita prim-ministrului si presedintelui Romaniei sa numeasca un ministru care sa indeplineasca anumite criterii.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1687 seconds )