Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Educatoare arestata pentru agresarea sexuala a trei fetite de la gradinita

Adevărul Adevărul,
Educatoare arestata pentru agresarea sexuala a trei fetite de la gradinita

O femeie de 51 de ani din municipiul Suceava, educatoare la o gradinita din Bosanci, a fost retinuta de politisti pentru ca a agresat sexual trei fetite cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani. continuă pe Adevărul

Suceava: Un profesor si o educatoare, arestati pentru agresiune sexuala Profesorul a cerut unei fete de 14 ani sa intretina relatii sexuale Educatoarea a agresat trei fete

Un profesor si o educatoare din judetul Suceava au fost arestati pentru 30 de zile, in doua dosare distincte, fiind acuzati de agresarea sexuala a unor minore, scrie news. ro. Profesorul a cerut unei fete de 14 ani sa intretina relatii sexuale, dupa ce i-a facut avansuri la scoala. Educatoarea a agresat trei fete, iar fapta ei a fost aflata dupa ce tatal a doua dintre victime a vrut sa se razbune, incendiind masina educatoarei. Politia Romana a anuntat, sambata, continuarea cercetarilor in doua dosare distincte de agresiune sexuala petrecute in judetul Suceava. in primul dosar sunt implicati un profesor de biologie si una dintre elevele sale, in varsta de 14 ani.

Un profesor si o educatoare, arestati pentru 30 de zile in cazuri de agresiuni sexuale, in Suceava

Un profesor de 59 de ani si o educatoare de 52 de ani au fost arestati pentru 30 de zile pentru agresiuni sexuale asupra unor elevi si prescolari, in Suceava. Potrivit IPJ Suceava, este vorba de doua cazuri distincte. in primul dintre acestea, un profesor de 59 de ani este acuzat ca ar fi facut .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1627 seconds )