Libnet.ro
watchshop.ro

08:15

Educatoare din Suceava, arestata pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

Antena3 Antena3,
Educatoare din Suceava, arestata pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

O educatoare din Suceava este acuzata ca a agresat sexual o copila de trei ani si doua copile de 7 ani. Faptele au iesit la iveala dupa ce tatal uneia dintre fetite a incendiat masinaeducatoarei ca sa se razbune. Femeia s-a plans la politie, iar barbatul a povestit mai apoi totul anchetatorilor. continuă pe Antena3

Un profesor si o educatoare, arestati pentru 30 de zile in cazuri de agresiuni sexuale, in Suceava

Un profesor de 59 de ani si o educatoare de 52 de ani au fost arestati pentru 30 de zile pentru agresiuni sexuale asupra unor elevi si prescolari, in Suceava. Potrivit IPJ Suceava, este vorba de doua cazuri distincte. in primul dintre acestea, un profesor de 59 de ani este acuzat ca ar fi facut .

Regina Marii Britanii i-a retras Printului Andrew, acuzat de agresiuni sexuale, toate titlurile regale

Printul Andrew a renuntat la titlurile sale militare si patronajul asociatiilor, a anuntat, joi, Palatul Buckingham, a doua zi dupa refuzul justitiei americane de a clasa o plangere civila prin care printul este acuzat de agresiuni sexuale, scrie AFP.

Viktor Orban, in disputa cu comisara Consiliului Europei pentru drepturile omului asupra legii anti-LGBT

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, ca Dunja Mijatovic, comisara pentru drepturile omului a Consiliului Europei, nu face decat sa spuna prostii in criticile ei asupra legii din Ungaria care interzice predarea in scoli .

Contabila din Buzau, retinuta pentru delapidare

O contabila din Buzau a fost retinuta pentru 24 de ore sub acuzatia de de delapidare si fals intelectual.

Papa Francisc ii considera eroi pe parintii care fug din calea conflictelor pentru a-si salva copiii

Papa Francisc le aduce un omagiu parintilor care fug din zone de conflict pentru a-si salva copiii si care sunt respinsi la frontierele Europei, pe care-i considera eroi, intr-un interviu publicat joi.

carturesti.ro

actualitate, 08:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1755 seconds )