Libnet.ro
UNICEF

21:45

Efectueaza Emiratele

Libnet Ro
Klaus Iohannis, intrevedere cu prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite

Klaus Iohannis, intrevedere cu prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut marti, 21 martie 2023, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Emiratele Arabe Unite, convorbiri cu Alteta Sa Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vicepresedinte si Prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai. Presedintele Romaniei a reconfirmat si cu aceasta ocazie importanta si nivelul foarte bun al .

Presedintele sirian Bashar al-Assad efectueaza o vizita oficiala in Emirate, insotit de sotia sa Asma

Presedintele sirian Bashar al-Assad efectueaza astazi o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite EAU), intr-un moment in care mai multe tari arabe isi reiau contactele cu Damascul, izolat pe plan diplomatic de peste zece ani.

Dictatorul sirian Bashar al-Assad, vizita oficiala in Emirate, in aceeasi perioada cu Iohannis

Presedintele sirian Bashar al-Assad efectueaza duminica o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite EAU), intr-un moment in care mai multe tari arabe isi reiau contactele cu Damascul, izolat pe plan diplomatic de peste zece ani, informeaza AFP. Si presedintele Klaus Iohannis efectueaza, pana marti, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor, seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Presedintele Siriei va face o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite

Presedintele sirian Bashar al-Assad efectueaza duminica o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite EAU), intr-un moment in care mai multe tari arabe isi reiau contactele cu Damascul, izolat pe plan diplomatic de peste zece ani.

Klaus Iohannis a vizitat Monumentul Martirilor in prima zi a vizitei oficiale in Emiratele Arabe Unite

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, astazi, Monumentul Martirilor si Marea Moschee din Abu Dhabi, in prima zi a vizitei oficiale pe care o efectueaza in Emiratele Arabe Unite.

Oaza demnitatii, primul obiectiv vizitat de Iohannis in Emiratele Arabe Unite

Presedintele Klaus Iohannis a mers, sambata, la Monumentul Martirilor si Marea Moschee din Abu Dhabi, in prima zi a vizitei oficiale pe care o efectueaza in Emiratele Arabe Unite, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite. Presedintele a vizitat Monumentul Martirilor si Marea Moschee din Abu Dhabi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 18-21 martie 2023 o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Presedintele Isaac Herzog efectueaza o vizita in Emiratele Arabe Unite

Presedintele israelian Isaac Herzog a plecat astazi intr-o vizita in Emiratele Arabe Unite, prima vizita de acest tip, a anuntat biroul sau, intr-o tentativa de a intari legaturile din zona Golfului in contextul in care se incearca resuscitarea acordului nuclear cu Iranul, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Presedintele Isaac Herzog efectueaza o vizita istorica in Emiratele Arabe Unite

Presedintele israelian Isaac Herzog a plecat astazi intr-o vizita in Emiratele Arabe Unite, prima vizita de acest tip, a anuntat biroul sau, intr-o tentativa de a intari legaturile din zona Golfului in contextul in care se incearca resuscitarea acordului nuclear cu Iranul, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Israelul efectueaza primele manevre navale comune cu doua state arabe

Emiratele Arabe Unite EAU) si Bahrainul efectueaza primele exercitii militare navale comune cu Israelul, la un an de la normalizarea relatiilor celor doua tari arabe de la Golful Persic cu statul evreu, a anuntat joi Marina americana US Navy), potrivit AFP, preluat de news. ro.

Pompeo efectueaza un turneu diplomatic in Orientul Mijlociu. Prima escala, Israel. Ce cauta seful diplomatiei americane

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a inceput luni o vizita de cinci zile in Orientul Mijlociu si Africa menita convingerii statelor arabe sa-si normalizeze relatiile cu Israelul. Prima escala este statul evreu, care tocmai a stabilit relatii cu Emiratele Arabe Unite, transmite AFP.

Printul mostenitor saudit Mohammed bin Salman efectueaza primul turneu in strainatate dupa scandalul asasinarii lui Khashoggi

Printul mostenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman, supranumit MBS, a inceput joi un turneu in strainatate, in Emiratele Arabe Unite - primul dupa scandalul de rasunet mondial al asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, la 2 octombrie, in consulatul tarii sale la Istanbul, relateaza AFP.

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Premierul Dancila se intalneste cu presedintele Turciei, Erdogan

Premierul Viorica Dancila se intalneste astazi cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, in debutul unei vizite pe care o efectueaza in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuweit.

Pavel Filip efectueaza o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Prim-ministrul Pavel Filip intreprinde, in perioada 29-30 ianuarie 2018, o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite EAU). Premierul va avea intrevederi cu prim-ministrul si vicepresedintele EAU, Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, presedintele Consiliului National Federal, Amal Al Qubaisi, precum si cu alti oficiali emiratezi.

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, Ilie Sarbu, alti patru senatori si cinci deputati

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1639 seconds )