Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electoral Sector

Libnet Ro
George Tuta (PNL): Nu a fost nicio problema grava in Sectorul 1 Eu am vizitat aproape toate sectiile in ziua votului, am trecut sa le multumesc oamenilor ca stiam ca e un efort urias (VIDEO)

George Tuta (PNL): Nu a fost nicio problema grava in Sectorul 1 Eu am vizitat aproape toate sectiile in ziua votului, am trecut sa le multumesc oamenilor ca stiam ca e un efort urias (VIDEO)

George Tuta PNL), candidatul PNL-PSD la Primaria Sectorului 1, a insistat ca acuzatiile de frauda in procesul electoral din acest sector sunt nefondate si totul a decurs bine. Singura problema, una majora, a fost ca oamenilor din sectiile de votare nu li s-a asigurat apa si hrana, era canicula, lucrurile au mers greoi pentru ca erau cinci buletine de vot si atunci oamenii pe buna dreptate s-au suparat si erau epuizati. Tuta a mai spus ca, in calitate de primar ales al sectorului, se va asigura ca la urmatoarele alegeri conditiile din sectiile de votare vor fi mult mai bune.

inca o dovada a haosului la alegerile din Sectorul 2: Cum au ajuns 332 de voturi ale USR la partidul Dianei Sosoaca (FOTO)

Radu Nedelcut, consilier local USR in Sectorul 2, a dat inca un exemplu de eroare in procesul electoral de la acest sector, din cauza careia 332 de voturi ale USR au ajuns la SOS Romania, partidul Dianei Sosoaca, iar REPER a ramas fara voturi. Acest rezultat, evident gresit, inca e consemnat oficial.

Clotilde Armand, plangere penala pentru abuz in serviciu: Avem probe!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a facut o declaratie puternica in contextul alegerilor pentru un nou mandat, anuntand ca a depus o plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral de sector. Motivatia plangerii vizeaza acuzatii de abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Avem probe din care rezulta ca fraudele electorale au fost .

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand nu se lasa: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1

Clotilde Armand a anuntat vineri, 14 iunie, printr-o postare pe Facebook ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Radu Mihaiu: Desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a fost prezent, vineri, in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1TV, unde a tinut sa sublinieze faptul ca desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista inca o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor.

Clotilde Armand: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru un nou mandat, a anuntat ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Clotilde Armand: Biroul Electoral de sector modifica din pix rezultatul numararii voturilor. A falsificat astfel sute de procese verbale. Din acest motiv, am depus o plangere penala. Avem si dovezi audio (VIDEO)

Clotilde Armand USR), primarul in exercitiu al Sectorului 1 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca a depus plangere penala impotriva Biroului electoral de sector deoarece a falsificat procesele verbale de la sectii si le-a modificat din pix, punand ce cifre a dorit. Practic, votul cetatenilor nu mai are nicio relevanta, numarul de voturi pentru candidati fiind stabilit din burta la acest Birou Electoral, acuza Armand.

Clotilde Armand: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1. Avem probe din care rezulta ca fraudele electorale au fost musamalizate

Clotilde Armand a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale. PSD si PNL au folosit intr-un mod organizat metoda Suveica .

Primarul Radu Mihaiu continua sa acuze probleme incredibil de grave in sectii de votare din Sectorul 2: Se incearca musamalizarea fraudei

In timp ce candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, anunta ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector BES) si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, primarul in functie Radu Mihaiu continua sa acuze probleme incredibil de grave in sectii de votare. El a cerut renumararea voturilor unde ar fi suspiciuni grave si spune ca de trei zile aceste solicitari ii sunt ignorate.

Rares Hopinca: S-a finalizat numararea voturilor, s-a mentinut o diferenta de 300 de voturi in favoarea mea, sunt castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 Ce spune despre acuzatiile lui Radu Mihaiu

Candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, a declarat, vineri, ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, ceea ce arata ca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2. El sustine ca discutia despre nereguli la vot reprezinta un refuz de a recunoaste infrangerea de catre USR. Amintim ca primarul in functie Radu Mihaiu acuza fraude la vot, cere renumararea voturilor, anunta ca a facut denunt penal pentru fals in inscrisuri oficial.

Rares Hopinca: S-a finalizat numararea voturilor, s-a mentinut o diferenta de 300 de voturi in favoarea mea, sunt castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 Ce spune despre acuzatiile lui Radu Mihaiu

Candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, a declarat, vineri, ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, ceea ce arata ca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2. El sustine ca discutia despre nereguli la vot reprezinta un refuz de a recunoaste infrangerea de catre USR. Amintim ca primarul in functie Radu Mihaiu acuza fraude la vot, cere renumararea voturilor, anunta ca a facut denunt penal pentru fals in inscrisuri oficial.

Radu Mihaiu, declaratii despre renumararea voturilor de la Sectorul 2: Am cerut renumararea pentru peste 30 de sectii. Cei de la Biroul electoral de sector refuza sa rezolve aceasta problema (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat vineri, pentru B1TV, ca a cerut renumararea voturilor pentru peste 30 de sectii din Sectorul 2 al Capitalei. Cei de la Biroul electoral de sector refuza sa rezolve aceasta problema .

BEC a respins cererea inaintata de Clotilde Armand de anulare a alegerilor din Sectorul 1, din lipsa de probe

Biroul Electoral Central a respins, ca neintemeiata, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de catre Clotilde Armand, in calitate de candidat la functia de primar de sector din partea Aliantei Dreapta Unita. BEC a argumentat ca sesizarile petentului nu cuprind alte motive si nu sunt insotite de probe in dovedirea acestora. Cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de Clotilde Armand respinsa de BEC din lipsa de probe .

BEC a respins cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de Clotilde Armand

Biroul Electoral Central a respins, ca neintemeiata, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de catre Clotilde Armand, in calitate de candidat la functia de primar de sector din partea Aliantei Dreapta Unita.

George Tuta sustine ca are 681 de voturi in plus fata de Clotilde Armand, inainte de centralizarea voturilor din ultimele 3 sectii ale Sectorului 1

Candidatul PNL la Primaria Sectorului Sectorului 1, George Tuta, a declarat miercuri ca are cu 681 de voturi mai mult decat Clotilde Armand, inainte ca Biroul Electoral al sectorului sa centralizeze ultimele trei sectii de votare din sector, informeaza News. ro. El a adaugat ca lucrurile nu se mai pot schimba in privinta invingatorului.

George Tuta spune ca are 681 de voturi in plus fata de Clotilde Armand, inainte de centralizarea voturilor la ultimele 3 sectii din Sectorul 1 (VIDEO)

George Tuta PNL), candidatul PNL-PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca are un avans de 681 de voturi in fata lui Clotilde Armand USR), principala sa contracandidata, inainte ca Biroul Electoral sa centralizeze ultimele trei sectii de votare din sector. Tuta a insistat ca nimic nu poate schimba rezultatul de acum, anume faptul ca el a castigat primaria.

Apel public la neindiferenta

Este revoltator, ilegal, imoral si antidemocratic ceea ce se petrece, de duminica, la Biroul Electoral Central si la Birourile Electorale de Sector 1 si 2!.

VIDEO. Scandal facut de Diana Sosoaca la o cladire unde se depoziteza buletine de vot. Am nevoie de ajutorul SPP

Diana Sosoaca, presedinta partidului SOS, a fost implicata intr-un incident tensionat cu jandarmii in fata unui sediu al Biroului Electoral de Sector 2 BEC), dupa cum se poate observa in video-ul de mai jos. in urma confruntarii, Sosoaca s-ar fi simtit rau si a avut nevoie de interventia unei ambulante la fata locului. Sosoaca s-a .

Radu Mihaiu acuza ca e incercata musamalizarea fraudelor la alegeri

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a declarat ca, de peste 50 de ore, Biroul Electoral de sector tergiverseaza lamurirea situatie de la sectia 352. El acuza ca este incercata musamalizarea acestor fraude, timp in care niste nemernici pun presiune pe oamenii din comisia respectiva si le-au fost amenintate familiile acestora.

Clotilde Armand: Am venit la Biroul Electoral de Sector pentru ca am suspiciuni ca au fost niste fraude in timpul scrutinului (VIDEO)

Clotilde Armand a sustinut o declaratie de presa in care a anuntat ca a ajuns la Biroul Electoral de Sector pentru ca are suspiciuni ca ar fi fost niste fraude in timpul scrutinului. Am venit la Biroul Electoral de Sector pentru ca am suspiciuni ca au fost niste fraude in timpul scrutinului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )