Libnet.ro
UNICEF

17:30

Eliza Georgescu si Cosmin Natanticu au implinit cinci ani de casatorie. Cei doi isi doresc sa devina parinti: Ne lasam in mana Domnului!

B1 TV B1 TV,
Eliza Georgescu si Cosmin Natanticu au implinit cinci ani de casatorie. Cei doi isi doresc sa devina parinti: Ne lasam in mana Domnului!

Cosmin si Eliza Natanticu au o poveste nebuna si frumoasa de dragoste. Multi ii indragesc pe cei doi, mai ales dupa participarea acestora la Asia Express, dar putini stiu ca intre ei exista o diferenta de varsta de noua ani. Chiar si asa, se pare ca acest aspect nu le-a afectat niciodata relatia, ba din contra, au demonstrat ca daca exista iubire nu conteaza nimic altceva. Cei doi artisti sunt de zece ani impreuna si de cinci ani casatoriti. Eliza si Cosmin Natanticu au implinit cinci ani de casatorie Sa stii ca nu am facut nimic spectaculos pentru ca suntem prinsi cu munca. Nu am putut calatori asa ca am iesit impreuna cu finii nostri la un restaurant. Cand am implinit zece ani de relatie, adica anul acesta, sotul meu m-a dus intr-o vacanta romantica la Praga unde am fost pe un jazz boat plimbare cu barca n. r) si ne-am plimbat romantici prin Praga, iar pe 9 septembrie, cand am implinit cinci ani de casatorie cum am spus nu am facut nimic special, a declarat Eliza Natanticu pentru click. ro. continuă pe B1 TV

actualitate, 17:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )