Libnet.ro

01:06

Elon Musk, critici dure la adresa unui proiect de lege care ar incuraja sindicalizarea angajatilor Tesla

Hotnews Hotnews,
 Elon Musk, critici dure la adresa unui proiect de lege care ar incuraja sindicalizarea angajatilor Tesla

CEO-ul Tesla Elon Musk a criticat un proiect de lege care ar avantaja producatorii de masini electrice ai caror angajati s-au sindicalizat, relateaza Business Insider. continuă pe Hotnews

Elon Musk, critici dure privind un proiect de lege care incurajeaza sindicalizarea angajatilor Tesla

CEO-ul Tesla Elon Musk a criticat un proiect de lege care ar avantaja producatorii de masini electrice ai caror angajati s-au sindicalizat, relateazaBusiness Insider. Elon Musk a scris pe Twitter la sfarsitul saptamanii trecute ca legea a fost creata de lobbyisti ai companiei Ford si ai Sindicatului Muncitorilor Auto UAW).

Turismul spatial incepe maine, cu zborul SpaceX: patru civili profita de oferta lui Elon Musk

Nu mai putin de trei zile vor petrece in spatiu patru civili, in cadrul primei misiuni de turism spatial organizata de compania SpaceX, fondata de Elon Musk. Aventura se va desfasura pe.

Elon Musk, apel pentru angajatii Tesla: ce se intampla cu producatorul de masini electrice

Angajatii Tesla trebuie sa raspunda apelului lansat de catre seful companiei pentru a recupera pierderile inainte de incheierea trimestrului fiscal. Directorul executiv al Tesla, Elon Musk,.

Isterie la o scoala din Ramnicu Sarat, in urma unui proiect inedit. Evaluarea se face prin calificative: Pentru elevi nu este niciun risc

Cativa elevi ai unei scoli din Ramnicu Sarat au inceput un altfel de an scolar. Reforma in invatamant incepe cu experimente aplicate in sase scoli din Romania. 23 de copii, toti elevi in clasa a cincea, vor invata intr-un proiect pilot cu cateva modificari. De exemplu, evaluarea se va face de acum doar folosind calicativele.

POVESTEA MEA CU SIFONARII SI CU MARELE ELVETIAN Elon Musk are sanse mari sa ajunga pe Marte inainte sa pot convinge statul roman ca drepturile investitorilor trebuie sa fie respectate

Va spun sincer canu m-as fi bagat in toata aceasta increngatura putreda daca as fi stiut nivelul extrem de scazut al management-ului SIF Muntenia SIF4). Acum ii numesc sifonari, deoarece principala lor preocupare este sifonarea unui patrimoniu, care apartine altora, si nu urmarirea intereselor actionarilor adevarati. Dar aveam sa realizez acest lucru abia in luna martie a acestui an, cand deja acumulasem aproape 4% din SIF4. in momentul in care am investit am avut o intentie fireasca si banala pentru orice investitor: doream sa acumulez cateva procente din SIF4, dupa care sa cer management-ului societatii cateva schimbari corecte si legitime in favoarea tuturor actionarilor. Asa se procedeaza intr-o piata de capital normala. Nu m-am asteptat nicio clipa la primirea pe care mi-au facut-o. O voi descrie in continuare: este experienta mea cu mocirla SIF-urilor, cea care m-a determinat sa intreprind tot ce s-a vazut in spatiul public in ultimele luni.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )