Libnet.ro
watchshop.ro

23:46

Elon Musk

Libnet Ro
Legiunea Internationala din Ucraina, apel la Elon Musk sa sprijine lupta contra lui Putin

Legiunea Internationala din Ucraina, apel la Elon Musk sa sprijine lupta contra lui Putin

Carl Larson, un american veteran in Irak venit sa lupte in Legiunea Internationala i-a cerut lui Elon Musk sa se implice in furnizarea de echipamente necesare efortului de razboi in Ucraina, transmite Remus Cernea, corespondentul Newsweek Romania la Harkov. Declaratia a fost facuta in Harkov, orasul bombardat intens si zilnic de catre rusi. Militarul a marturisit ca este admirator al Tesla si ca Legiunea Internationala are nevoie inclusiv de echipamente de comunicatii care pot salva vieti.

Copilului lui Elon Musk i s-a aprobat solicitarea. E liber(a) sa se rupa complet de celebrul sau tata

Xavier Alexander Musk a primit acordul de a-si face uitata aceasta identitate, inclusiv cea de gen. Va deveni Vivian Jenna Wilson.

Elon Musk a dat cartile pe fata: ce parere are despre fabricile Tesla

Fabricile se lupta sa creasca productia din cauza lipsei de baterii si a problemelor cu porturile din China. Noile fabrici de masini ale Tesla de langa Berlin si Texas pierd miliarde de.

Elon Musk spune ca cele doua uzine auto Tesla deschise in acest an au pierderi de ordinul miliardelor de dolari

Elon Musk a spus, intr-un interviu pe canalul de Youtube Tesla Owners Silicon Valley, ca cele doua uzine deschise de Tesla Motors in acest an - in Berlin si in Texas - au pierderi de ordinul miliardelor de dolari pentru ca sunt o groaza de cheltuieli, iar productia este extrem de mica.

Elon Musk afirma ca noile fabrici de automobile ale Tesla pierd miliarde de dolari

Noi fabrici de automobile ale Tesla Inc. O) din Texas si Berlin pierd miliarde de dolari in timp ce se straduiesc sa creasca productia din cauza lipsei de baterii si a problemelor portuare din China, a declarat directorul executiv Elon Musk, intr-un interviu publicat miercuri.

Elon Musk afirma ca noile fabrici de automobile ale Tesla pierd miliarde de dolari

Noi fabrici de automobile ale Tesla din Texas si Berlin pierd miliarde de dolari in timp ce se straduiesc sa creasca productia din cauza lipsei de baterii si a problemelor portuare din China, a declarat directorul executiv Elon Musk, intr-un interviu publicat miercuri, potrivit Reuters.

Avertismentul lui Elon Musk: cel mai bogat om iti pune, pe fata, ca vei fi din ce in ce mai sarac

Cel mai bogat om din lume, miliardarul Elon Musk, nu vede cu ochi buni evolutia economica a Statelor Unite, in perioada urmatoare. Fondatorul puternicelor Tesla si Space X anticipeaza ca vin.

carturesti.ro

ELON MUSK: Tesla va concedia 3,5% din forta sa de munca totala

Elon Musk a incercat ieri sa clarifice cati angajati isi vor pierde locurile de munca, afirmand ca vor fi concediati 3,5% din total, in urma lansarii unui proces de catre fosti angajati care sustin ca producatorul auto Tesla a incalcat legislatia muncii din SUA.

Elon Musk anunta concedieri in randul personalului Tesla

Elon Musk a anuntat marti ca se vor face concedieri in randul personalului Tesla, circa 10% urmand sa primeasca astfel de instiintari, in timp ce va creste numarul angajatilor cu ora, ceea ce ar insemna concedierea a circa 3,5% din forta totala de munca a companiei, potrivit CNBC.

Fiul celui mai bogat om de pe planeta vrea sa devina femeie si sa rupa orice legatura cu tatal sau

Xavier Musk, unul dintre fiii multi-miliardarului Elon Musk, a introdus o actiune in instanta prin care solicita sa-si schimbe legal sexul, din barbat in femeie, si sa renunte la numele de familie.

Fiica transgender a lui Elon Musk solicita schimbarea numelui: Nu mai vreau sa am nicio legatura cu tatal biologic

Fiica transgender a lui Elon Musk a depus o solicitare de schimbare a numelui in concordanta cu noua sa identitate de gen, dar si pentru ca, potrivit spuselor sale, nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tatal biologic, relateaza Reuters.

Fiica transgender a lui Elon Musk a cerut schimbarea numelui: Nu mai vreau sa am nicio legatura cu tatal biologic

Fiica transgender a lui Elon Musk a depus o cerere de schimbare a numelui in conformitate cu noua ei identitate de gen si pentru ca, spune ea, nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tatal biologic, transmite Reuters. Nu mai traiesc cu tatal meu biologic si nu mai doresc sa fiu inrudit cu tatal meu biologic in niciun fel, si-a argumentat decizia.

Copilul transgender al lui Elon Musk vrea sa isi schimbe numele in acord cu noua identitate de gen: Nu mai doresc sa traiesc sau sa am legatura cu tatal meu biologic de niciun fel, tip sau forma

Fiica transgender a lui Elon Musk a formulat o solicitare pentru a-si schimba numele in conformitate cu noua sa identitate de gen si deoarece nu mai doresc sa traiesc sau sa am legatura cu tatal meu biologic de niciun fel, tip sau forma, transmite Reuters.

Procesul de sute de miliarde care l-ar putea falimenta pe Elon Musk: e acuzat de specula si schema piramidala

Pe hartie, Elon Musk este cel mai bogat om din lume. in practica, el nu are foarte multi bani in conturi, cei mai multi fiind blocati in investitii si in companiile sale, precum Tesla si.

watchshop.ro

Un investitor in Dogecoin l-a dat in judecata pe Elon Musk pentru suma de 258 de miliarde de dolari

Elon Musk a fost dat in judecata pentru 258 de miliarde de dolari, de un investitor Dogecoin, care l-a acuzat ca deruleaza o schema piramidala pentru a sprijini criptomoneda.

Un investitor in Dogecoin l-a dat in judecata pe Elon Musk pentru suma record de 258 de miliarde de dolari

Elon Musk a fost dat in judecata pentru 258 de miliarde de dolari, de un investitor Dogecoin, care l-a acuzat ca deruleaza o schema piramidala pentru a sprijini criptomoneda.

Elon Musk a sugerat ca social media distruge civilizatia. Ce a spus miliardarul despre TikTok si retelele sociale

Elon Musk, fondatorul Tesla si SpaceX, a sugerat ca retelele sociale distrug civilizatia. Miliardarul este deja renumit pentru postarile care starnesc dezbateri aprinse, mesaje aclamate si criticate deopotriva. Ce a spus Elon Musk despre TikTok si social media .

SpaceX i-a concediat pe angajatii care pregatisera o scrisoare deschisa in care il criticau pe Elon Musk

Compania SpaceX a concediat mai multi angajati implicati in pregatirea unei scrisori deschise care a criticat in special comportamentul adoptat de Elon Musk in spatiul public, potrivit unui mesaj expediat de directoarea departamentului de operatiuni din cadrul companiei.

Compania lui Elon Musk concediaza cel putin 5 persoane

Compania privata de rachete SpaceX a concediat cel putin cinci angajati dupa ce a descoperit ca acestia au redactat si distribuit o scrisoare in care il criticau pe fondatorul Elon Musk si ii indemnau pe directori sa faca cultura firmei mai incluziva, au declarat doua persoane familiarizate cu aceasta chestiune, potrivit Reuters. SpaceX nu a .

Elon Musk, infuriat de atractia presedintelui Joe Biden pentru General Motors (VIDEO)

Elon Musk a criticat atractia presedintelui Joe Biden pentru General Motors. Fondatorul Tesla a afirmat ca povestea de dragoste este evidenta in ciuda faptului ca producatorul auto concurent a livrat doar 26 de vehicule electrice in ultimele 3 luni din 2021, in timp ce Tesla a produs 300. 000, potrivit techstory. in.

actualitate, 23:46

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1493 seconds )