Libnet.ro
UNICEF

20:45

Emilia Sercan

Libnet Ro
Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, considerata cea mai buna din Romania, in ciuda controversei legate de doctoratul lui Lucian Bode Emilia Sercan: in toata teza am gasit dovezi clare de plagiat Cristian Preda: Textul, extrem de slab

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, considerata cea mai buna din Romania, in ciuda controversei legate de doctoratul lui Lucian Bode Emilia Sercan: in toata teza am gasit dovezi clare de plagiat Cristian Preda: Textul, extrem de slab

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca ocupa prima pozitie in Metarankingul universitar din 2022, in ciuda controversei legate de teza de doctorat a lui Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne si secretar general al PNL, care este acuzat de jurnalista Emilia Sercan ca a plagiat cel putin 18,5% din textul lucrarii, desi Comisia de etica a UBB anuntase ca a identificat doar 2,95% continut plagiat.

Oare domnul doctor Bode chiar stie engleza? Emilia Sercan, pentru B1 TV: Sper un ziarist sa-i puna o intrebare in engleza. Mi-as dori foarte tare sa vad lucrul asta, marturisesc! (VIDEO)

Emilia Sercan a explicat, pentru B1 TV, detaliile care i-au atras atentia in lucrarea de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode PNL). Jurnalista a marturisit ca si-ar dori foarte tare sa-l auda vorbind in engleza pe ministru, mai ales ca lucratul la teza a presupus cunoasterea acestei limbi straine. Sercan a mai sustinut ca Universitatea Babes-Bolyai, la care Bode si-a sustinut teza, a gresit in modul in care a gestionat acest caz.

Noi controverse privind teza de doctorat a lui Bode. Cum raspunde ministrul Afacerilor Interne

UBB a anuntat reanalizarea tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode, dupa ce jurnalista Emilia Sercan a sustinut ca procentul real de plagiat este mai mare fata de cat arata o analiza initiala. Ministrul a refuzat sa comenteze, subliniind ca institutiile abilitate trebuie sa isi faca treaba.

Emilia Sercan a gasit 18,5% plagiat in teza lui Bode, UBB Cluj 2,95%. Ca sa nu-si dea cu firma in cap!

Avem un exemplu concret de cum ar verifica universitatile suspiciunile de plagiat din tezele propriilor doctori.

Daniel David anunta ca UBB va reanaliza teza de doctorat a lui Lucian Bode, dupa ancheta Emiliei Sercan Jurnalista a identificat cel putin 18,5% continut plagiat, iar universitatea doar 2,95%

Comisia de etica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca va analiza din nou teza de doctorat a lui Lucian Bode, a anuntat rectorul UBB, Daniel David, pentru Edupedu. ro, in contextul in care jurnalista Emilia Sercan sustine ca a descoperit mai mult continut plagiat in lucrarea cu pricina decat identificase UBB.

Emilia Sercan, despre lucrarea lui Lucian Bode: in toata teza de doctorat am gasit dovezi clare de plagiat. Au existat semnale de alarma care n-au fost luate in considerare la momentul sustinerii (VIDEO)

Jurnalista de investigatie Emilia Sercan a declarat, joi, la Stirile B1 TV prezentate de Aneta Sangeorzan, ca a gasit dovezi clare de plagiat in toata teza de doctorat a lui Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne si secretar general al PNL.

Emilia Sercan sustine ca Lucian Bode a plagiat cel putin 18,5% in lucrarea de doctorat

Jurnalista Emilia Sercan sustine astazi, intr-o postare pe pe Facebook, ca a analizat teza de doctorat a ministrului de Interne iar Lucian Bode a plagiat in lucrarea de doctorat nu doar 2,95%, cat a stabilit Comisia de etica a UBB, ci cel putin 18,5%.

Lucian Bode a plagiat aproape 20% din textul tezei de doctorat, arata Emilia Sercan: A introdus in arsenalul metodelor de frauda folosite in Romania plagiatul prin traducere

Emilia Sercan a anuntat ca a gasit test plagiat in 65 dintre cele 194 de pagini din teza de doctorat a lui Lucian Bode, ministru de Interne si secretar general al PNL. intr-o ancheta pe PressOne, jurnalista de investigatie a explicat ca politicianul a plagiat cel putin 18,5% din textul tezei doctorale si a folosit o combinatie de tehnici de camuflare a plagiatului.

Lucian Bode a incurcat Fukushima cu Fukuyama, in teza de doctorat. Emilia Sercan: Eroarea nu a fost sesizata de USR si Comisia de Etica a UBB Daca CNATDCU nu mai poate retrage titluri de doctor, ele pot fi retrase de instante

Jurnalista de investigatie Emilia Sercan a remarcat ca Lucian Bode, ministru de Interne si secretar general al PNL, a scris in teza de doctorat Fukuyama, numele unui celebru politolog si specialist in relatii internationale, in loc de Fukushima, centrala din Japonia unde a avut loc dezastrul nuclear din 2011.

Emilia Sercan, jurnalista care l-a acuzat pe Nicolae Ciuca de plagiat, despre pepiniera de autori de doctorate: Ar fi devenit o practica extinsa dupa 2010. S-au scris chiar in anumite universitati (VIDEO)

Emilia Sercan, jurnalista de investigatie care l-a acuzat pe premierul Nicolae Ciuca de plagiat, a vorbit despre practica redactarii de teze de doctorat de catre alte persoane decat autorii asumati, luni, pe B1 TV, la News Pass cu Laura Chiriac, si sustine ca, potrivit surselor sale, astfel de lucrari ar fi fost scris chiar in anumite universitati.

Press report: Un spital inchiriaza cu 800 de euro pe luna doua Iphone 14 Pro, dar nu cumpara imunoglobulina, ca e prea scumpa. Biletele de avion se vor scumpi cu 50%.Ceapa fara miros si care nu te face sa plangi. Cine controleaza televiziunile

Spitalul de Copii Iasi inchiriaza cu 800 de euro pe luna doua Iphone 14 Pro, dar nu cumpara imunoglobulina pentru ca e prea scumpa * 30 de ani, fara experienta si calificari. Cat de repede si in ce conditii ma pot angaja? * Emilia Sercan: Am informatii ca in universitati s-au scris teze de doctorat pentru oamenii politici cu functii in statul roman * Biletele de avion se vor scumpi cu 50%.

Emilia Sercan, jurnalista care i-a acuzat de plagiat pe Nicolae Ciuca si alti politicieni, spune ca a fost urmarita vineri dimineata: Nu stiu daca a fost un filaj la vedere pentru a fi intimidata

Emilia Sercan, jurnalista de investigatie care a dezvaluit mai multe plagiate comise de politicienii de la putere, sustine ca a fost urmarita vineri dimineata dupa un termen de judecata la Tribunalul Bucuresti si nu exclude posibilitatea sa fi fost filata la vedere pentru a fi intimidata.

Clarificari UBB in cazul doctoratului lui Bode. Comisia de Etica o invoca pe Emilia Sercan

Comisia de Etica a Universitatii Babes - Bolyai Cluj precizeaza, intr-un comunicat, ca a analizat in intregime teza de doctorat a lui Lucian Bode. Comisia spune ca a cooptat-o si pe jurnalista Emilia Sercan, dar ca aceasta a declinat invitatia din motive rezonabile.

Emilia Sercan: UBB Cluj a picat testul de integritate si transparenta in privinta analizei tezei lui Bode. Decizia Comisiei de Etica, impachetata asa incat sa-i salveze imaginea ministrului PNL si sa nu dea satisfactie USR

Jurnalista de investigatie Emilia Sercan sustine ca Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a picat testul de integritate si transparenta in privinta analizei tezei de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode PNL). Amintim ca, marti, Comisia de Etica a acestei universitati a emis un raport, dupa ce a verificat parti din teza de doctorat a lui Bode. Aceasta a precizat ca a analizat strict din perspectiva acuzatiilor de plagiat, nu si a calitatii lucrarii, pentru ca nu are compentente in acest caz.

Emilia Sercan: Universitatea Babes-Bolyai a picat testul de integritate si transparenta in privinta analizei tezei dr. Lucian Bode

Jurnalista Emilia Sercan acuza Universitatea Babes-Bolyai UBB) ca a picat testul de integritate si transparenta in privinta analizei tezei ministrului Lucian Bode. Reamintim ca, dupa ce a verificat doar fragmentele care au fost reclamate ca fiind plagiate, Comisia de etica a UBB a stabilit ca lucrarea include erori de citare si unele fragmente plagiate, dar nu rezulta cu certitudine ca plagiatul a fost unul intentionat sau mai degraba a derivat din necunoasterea sau neaplicarea tehnicilor de citare, fara a-i aplica vreo sanctiune.

Emilia Sercan va da in judecata Universitatea care ii ia apararea lui Sorin Cimpeanu

Jurnalista Emilia Sercan a hotarat sa dea in judecata Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, in urma intarzierii unui raspuns oficial la o cerere adresata instritutiei, noteaza ziare. com. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care a prezentat situatia creata, precum si motivele care au determinat-o sa ia aceasta decizie. Emilia Sercan da in judecata USAMV .

Noul ministru al Educatiei, Ligia Deca, anunta ca nu a sesizat niciun consiliu in cazul de plagiat al fostului ministru Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu a demisionat de la conducerea Ministerului Educatiei dupa ce o ancheta semnata de Emilia Sercan a aratat ca acesta a plagiat intr-un curs al sau. Ligia Deca spune ca atata vreme cat Sorin Cimpeanu a cerut o analiza, ea va astepta ca rezultatele sa fie disponibile .

Unde dai si unde crapa: Jurnalista Emilia Sercan refuza ajutorul USR pentru verificarea tezei de doctorat a lui Bode. Marian Godina si Adrian Cioroianu intervin si se cearta: Comentariul m-a dus cu gandul la Putin si Prea sunteti Mafalda

Jurnalista Emilia Sercan a scris pe Facebook ca nu va accepta solutia USR care a propus sa transcrie teza de doctorat a lui Lucian Bode propunere venita de la Iulian Bode, pentru ca nu vrea sa aiba de a face cu astfel de actiuni politice. Emilia Sercan nu vrea ca in procesul de verificare al tezei lui Lucian Bode sa fie implicati alti politicieni nici macar cei de la USR .

Iulian Bulai anunta ca USR a inceput transcrierea tezei de doctorat a lui Lucian Bode pentru a fi verificata in contextul suspiciunilor de plagiat Teza nu poate fi copiata decat manual

USR pregateste o lovitura teribila pentru ministrul de Interne, Lucian Bode. Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat, vineri, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca USR a inceput transcrierea tezei de doctorat a lui Lucian Bode. Teza lui Lucian Bode va fi copiata manual Anuntul vine la o zi dupa ce ministrul anuntase ca teza sa este publica si ca va da in judecata pe oricine mai spune ca e secretizata. Teza nu poate fi insa copiata decat manual, conform spuselor lui Bulai si ale jurnalistei Emilia Sercan, care a scris prima data despre teza de doctorat a lui Bode.

Dati-mi voie sa va spun eu cum stau lucrurile. Raspunsul Emiliei Sercan dupa ce Bode i-a amenintat cu instanta pe cei care spun ca si-a secretizat lucrarea de doctorat

Emilia Sercan a explicat joi seara, intr-o postare pe Facebook ce stie despre lucrarea de doctorat a ministrului Lucian Bode, document ce - spune jurnalista - poate fi consultata doar digital la Biblioteca Nationala.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )