Libnet.ro
carturesti.ro

20:30

Emiratele Arabe Unite investesc zece miliarde de dolari in Turcia

Adevărul Adevărul,
Emiratele Arabe Unite investesc zece miliarde de dolari in Turcia

Emiratele Arabe Unite au decis sa creeze un fond de investitii in valoare de zece miliarde de dolari dedicat Turciei. continuă pe Adevărul

Un general din Emiratele Arabe Unite este noul presedinte al Interpol

Generalul Ahmed Nasser Al-Raisi din Emiratele Arabe Unite EAU) a fost ales joi presedinte al Interpol de Adunarea Generala a organizatiei internationale de politie, care s-a reunit la Istanbul, in Turcia.

Samsung va investi 17 miliarde dolari pentru constructia unei fabrici de procesoare in Texas

Samsung va anunta marti ca a ales statul Texas pentru fabrica de procesoare unde compania va investi 17 miliarde dolari, scrie Wall Street Journal. Criza semiconductorilor a facut si mai mare nevoia de noi unitati de productie, iar autoritatile din SUA ofera companiilor diverse avantaje pentru a le convinge sa deschida uzine. in 1990 SUA avea 37% din capacitatea mondiala de productie de procesare, dar acum are 12%, lideri fiind Taiwan, China si Coreea de Sud.

Ericsson cumpara o companie americana cu 6,2 miliarde dolari

Achizitie mare in business-ul de tehnologie: suedezii de la Ericsson au ajuns la un acord definitiv pentru a cumpara o companie americana de telecomunicatii in cloud pentru suma de 6,2 miliarde de dolari.

watchshop.ro

actualitate, 20:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1545 seconds )