Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Emma Raducanu a renuntat la un turneu din perioada urmatoare

Online Sport Online Sport,
Emma Raducanu a renuntat la un turneu din perioada urmatoare

Castigatoarea US Open din acest an a renuntat sa mai mearga la Moscova pentru Kremlin Cup, turneu la care si-a anuntat prezenta si Simona Halep. continuă pe Online Sport

Emma Raducanu, forfait pentru turneul de la Moscova - Ce urmeaza pentru campioana de la US Open

Jucatoarea britanica Emma Raducanu, locul 22 WTA, a anuntat ca nu va putea participa la Kremlin Cup, turneu care va avea loc la Moscova, informeaza BBC Sport.

Emma Raducanu a comis o greseala! Detaliul observat care ii poate zgudui cariera

Emma Raducanu a comis o greseala!, este comentariul facut de un fost antrenor important. Detaliul ar putea sa ii faca probleme in cariera sportivei. Detaliul care ar putea sa ii disturbe cariera Emmei Raducanu Michael Joyce, fostul antrenor al Mariei Sharapova, a criticat-o pe Emma Raducanu, locul 22 WTA. Adolescenta britanica s-a despartit de Andrew .

Anuntul lui Raed Arafat despre cum vor functiona scolile in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful DSU Departamentul pentru Situatii de Urgenta), a anuntat, joi, in exclusivitate la Antena 3, cum vor functiona scolile in perioada urmatoare.

Emma Raducanu si romana: Cat de bine stie britanica limba tatalui ei

Chiar daca a fost invinsa categoric, in primul ei meci de dupa finala de la US Open, Emma Raducanu 18 ani, 22 WTA) ramane, deocamdata, o jucatoare de interes pentru publicul din Romania.

ALEXANDRU RAFILA: in perioada urmatoare este putin probabil ca persoanele nevaccinate sa nu contracteze COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila considera ca in urmatoarea perioada persoanele nevaccinate sunt foarte predispuse sa contracteze virusul SARS-CoV-2, avand in vedere contagiozitatea ridicata a tulpinii care circula in prezent si care se transmite de trei ori mai repede decat varianta initiala a virusului, transmite News. ro.

Alexandru Rafila: in perioada urmatoare este putin probabil ca persoanele nevaccinate sa nu contracteze Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila considera ca in urmatoarea perioada persoanele nevaccinate sunt foarte predispuse sa contracteze virusul SARS-CoV-2, avand in vedere contagiozitatea ridicata a tulpinii care circula in prezent.

Rafila: in perioada urmatoare este putin probabil ca persoanele nevaccinate sa nu contracteze Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila considera ca in urmatoarea perioada persoanele nevaccinate sunt foarte predispuse sa contracteze virusul SARS-CoV-2, avand in vedere contagiozitatea ridicata a tulpinii care circula in prezent si care se transmite de trei ori mai repede decat varianta initiala a virusului.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )