Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Emmanuel Macron a dat politica pe fotbal - Presedintele Frantei, coleg cu Arsene Wenger intr-un meci caritabil

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron a dat politica pe fotbal - Presedintele Frantei, coleg cu Arsene Wenger intr-un meci caritabil

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a ales fotbalul in schimbul politicii, alaturandu-se unei echipe formate in vederea unui meci caritabil, cu prezente din multiple arii ale sportului francez. continuă pe Hotnews

Dupa modelul american, Emmanuel Macron anunta marea redresare economica a Frantei, cu de 30 de ori mai putini bani decat SUA

Presedintele francez Emmanuel Macron a prezentat un plan de investitii pe cinci ani, in valoare de 30 de miliarde de euro, menit sa stimuleze inovarea si liderii din industrie, transmite presa internationala.

Emmanuel Macron dezvaluie un plan de 30 de miliarde de euro pentru inovatie industriala

Presedintele Frantei a prezentat un plan in valoare de 30 de miliarde de euro prin care doreste sa revolutioneze industria. Franta vrea sa fie lider in hidrogenul verde pana in 2030 si sa construiasca avioane cu emisii reduse de carbon si reactoare nucleare mici. Macron a declarat ca foaia de parcurs, denumita Franta 2030, va .

FRANTA: Presedintele Emmanuel Macron prezinta planul de investitii de 30 miliarde euro

Presedintele francez Emmanuel Macron a prezentat marti un plan de investitii pe cinci ani, in valoare de 30 de miliarde de euro 25 de miliarde de dolari), menit sa stimuleze inovarea si liderii din industrie, transmite Reuters.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )